Survivor:Muhteşemciler-Vadiciler Yakında Favoriforumum'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,252
Puanı
1,061

Favoriforumum'da hiç denenmemiş bir format Smart TV ile hayat buluyor!
Birbirlerini çok iyi tanıyan ve sürekli rekabet içinde olan 11 Favoriforumum üyesi ıssız bir adaya düşerse neler olur dersiniz?
Foruma giriş yok!
İnternet yok!
Bilgisayar yok!
Tablet yok!
Telefon yok!
Hele ki televizyon hiç yok!

Her hafta halk oylamasıyla bir üyenin bu zorlu mücadeleye veda edeceği yarışmamız pek yakında başlıyor!

Bir yanda;
@xemrexxx
@HachiKo
@sokak sanati
@Bully
@yatutarsa

Diğer yanda;
@Maskeli Fedai
@Polat Şaşmaz
@kvp-medya
@sürgünüm
@XanTier

Survivor : Muhteşemciler-Vadiciler yakında Favoriforumum'da!

Son düzenleme:
aga beni çıkar kesinlikle işim olmaz vadinin bu tür şeylerle yan yana olmasından rahatsız olurum.

aga beni çıkar kesinlikle işim olmaz vadinin bu tür şeylerle yan yana olmasından rahatsız olurum.
Aga eğlenecektik işte nesinden hoşlanmadın ki? Ti'ye alacaktım ama seni kıracağıma silerim olayı. Kusura bakma

herşeyi geçtim muhteşemciler diye bi kavram yok aga baştan ofsayt yani

my kadın erkek dengesi en iyi dizi
neyse uğraşamıcam seninle dizi izliyom batuhan yarışmanın içeriğini yaz ona göre karar veririz
Yarışmada birşey yok ya FF Survivor gibi bir oyun üzerinden en yüksek puanı alan dokunulmaz olacak ve karşı takımdan en düşük puanı yapan elenecek ya da benim yazacağım senaryo üzerinden aday belirlenip forumdaki üyelerin oylamasıyla eleme yapılacak

aga bu işi vadi ismi dışında yapsan vallaha şu diziyle vadimizin ismini yan yana görmek üzüyor beni
vadicilerin katılacağını sanmam.

O kadrına gerke yok bence.
oy kullanalım olsun bitsin.
Ama çok kötü gösterme beni.
Tamam tamam öyle yaparız yazacağım senaryoda kaybeden takımdaki elemanlar bana mesaj yollacak oradan bir aday gelecek bir de dokunulmazın seçeceği aday gelecek ikisi üyelerin katılacağı halk oylamasında kapışacak

Ama senaryo konusunda adil olacağım baştan bilin vadici kimliğimi bir tarafa bırakacağım
@xemrexxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...