Survivor Anıl'ı Görünce Gözlerinize İnanamayacaksınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
ZsYPJn40sOcfy0AGPi35YyzH.jpg

2 yıl önce Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılan Anıl Tetik'e yarışmadan sonra bir çok teklif gelmiş ancak Anıl bir dizide ya da filmde oynamayı tercih etmemişti. Survivor Anıl yarışmadan sonra spora başlamış ve fit bir görüntüye sahip olmuş.

Çektiği fotoğraflarını kişisel Instagram hesabından paylaşan Anıl Tetik'i gören genç kız hayranları gözlerine inanamayarak "Anıl sana ne olmuş?" yorumlarında bulundular. Bu tepkiye rağmen bir çok hayranından tam not alan Survivor Anıl'ı yeni görüntüsü ile ilerleyen yıllarda televizyonda ya da sinemada görüp göremeyeceğiz ise şu an belirsiz.

İşte Anıl'ın şok değişimi:

aimg.gecce.com_2013_10_27_survivor_ani_142519LU.jpg

aimg.gecce.com_2013_10_27_survivor_ani_142519EH.jpg

Ekli dosyalar

• aimg.gecce.com_2013_10_27_survivor_ani_142519LU.jpg
    aimg.gecce.com_2013_10_27_survivor_ani_142519LU.jpg
    57.6 KB · Hit: 520
  • aimg.gecce.com_2013_10_27_survivor_ani_142519EH.jpg
    aimg.gecce.com_2013_10_27_survivor_ani_142519EH.jpg
    51.2 KB · Hit: 543
Anıl kimdi ki hangi sene çıktı unuttum.:F

Ayrıca gerçekten inanılmaz değişim. Bu resimden sonra ben de değişebilirim ona karar verdim.:F:F

Ohaaa. Ben de istiyorum. :( Yalnız garanti ilaç falan kullanmıştır. 2 yılda sırf ağırlık basarak bu hale gelmesi imkansız.

İmkansız değil düzenli beslenme + bazı şeylere de dikkat ediyorsa 2 sene de yapması normal. :)
2 senede bu hale gelebilmesi için çok çok kasmış olması gerekiyor bence. Büyük ihtimal toz almıştır zaten. Ama beslenmesine çok dikkat ettiyse dediğin mümkün olabilir tabii. :)

2 senede bu hale gelebilmesi için çok çok kasmış olması gerekiyor bence. Büyük ihtimal toz almıştır zaten. Ama beslenmesine çok dikkat ettiyse dediğin mümkün olabilir tabii. :)

Toz ile de destek almıştır ama o ilaçlardan falan almamıştır bence zararlı diye biliyorum ben. :)

arkadaş bu ne ya beton yığınından bi farkı kalmamış balon gibi olmuş resmen
ilaçlarla kendini ne hale getirmiş