Survivor All Star'dan Kim Elendi? (17 Mart 2015)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

TV8 ekranlarında cumartesi , pazar , pazartesi ve salı günleri ekrana gelen Survivor All Star'ın bu haftaki eleneni belli oldu!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından ilk eleme adayı Merve Oflaz olarak belirlenmişti. SMS oylamasında Serenay Aktaş birinci olsa da Ahmet Dursun'un rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmasına karar verildi ve oylamaya bakılmadan Ahmet Dursun adaya veda etti.​

Bu ağlayan kızla ilişkisi mi vardı bu adamin baya fena ağlıyor kız Ahmet gitme falan yazık yav

-Tapatalk-

Öncelikle geçmiş olsun Ahmet.

Güle güle, gidişine üzüldüm dersem yalan söylemiş olurum. Hakan'ların grubun eli güçlendi böylelikle.

Hiç üzülmedim , geçen yıl duygu bal'a yaptıkların bu yıl serenay ve merve oflazi yaptıkların zaten senin sonunu getirdi Ahmet !
Neymiş hayatta çok büyük konuşmamak lazımmış 😉

Gitmesi iyi oldy ama Merve ile ayrılırken duyguulandm lan.

Yarismayi bu sezon izlemiyorum ama ünlüler Güclü bir yarismaci kaybetti galiba... Gecen szon iyi yarisiyordu Ahmed Dursun

iyi oldu. [HASHTAG]#anil[/HASHTAG] takımı toparlayacaktır.

@Cengo geçmiş olsun

Gönüllüler için süper oldu bu.

Geçmiş olsun öncelikle

Oyunlarda oynayamıyordu takıma katkısı yoktu gitmesi daha hayırlı oldu.

sağlık problemi olmasaydı ayrılmazdı hem dokunulmazlığı vardı ama ne yapacaksın işte eğer ahmet gitmeseydi merve oflaz gidecekti ve bence oflazın fanları ahmetle alay edeceklerine dua etsinler ahmete 😉