'Survivor All Star'da Sürpriz Gelişme! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,020
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FIW2K9xX0AAg2Qu

'Survivor All Star'da sürpriz gelişme!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın yaptığı ve bu sezon All Star formatı ile ekrana gelen program bu hafta itibariyle perşembe günü hariç haftanın 6 günü ekrana gelmeye başlamıştı.

Önümüzdeki haftadan itibaren ise sevilen yarışma programı kanalın yeni dizisi 'Annenin Sırrıdır Çocuk' başlayana kadar haftanın her günü ekrana gelmeye başlayacak.

Survivor All Star, yeni bölümleriyle her gün 20.00'de TV8'de!
FMdh3-EXIAYSsiE

6 gün bu modda dedik ama Acun abimi 6 gün de kesmemiş anlaşılan :A @Sherlock @Maskeli Fedai

Survivor yine şov yapmış, Acun abimden mutlusu yok bu sezon. :A Malum görselin zamanıdır Utku beyciğim… @MasacRE

Dizilerden de Kuruluş Osman dışındakilerin tamamı en fazla sezon sonunda final yapar, yorumlanacak çok da bir şey yok o yüzden. :A

Acun abim bu sene her gün bu modda zaten ya. Cuma gününe de eklemeyi yaptı. Artık haftanın 6 günü sabah reyting sonuçlarını bu şekilde açacak abim :A
1602062129-830417.jpg

Mart ayında haftada 2 eleme olacak dediği için ve ratingleride beklenenden iyi gittiği için beklenen olmuş.

2 ayı devirdi... 6 ile 10 arası rating almaya devam edip, haftaiçi 4 5 dizi olan günlerde birinci çıkabiliyor.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Bir kanalın tüm gününü tek bir program ile geçirmesi o kanalın ne kadar vizyonsuz olduğunu gösterir. Sırf yüksek reyting alıyor diye her gün bu programı yayınlayan birinin ise iyi televizyoncu olma ihtimali yoktur.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Acun Ilıcalı'nın sadece eğlence kanalı olarak anılmaz istemiyoruz deyip dizilere yönelmesi ama eldeki dizisinin reytingi düşünce apar topar bitirip sırf bu sene çok izleniyor diye Survivor'ı her güne yayarak amacıyla çelişmesi ülkemizdeki riyakarlığın ne de güzel bir örneği. :)

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Acun Ilıcalı'nın sadece eğlence kanalı olarak anılmaz istemiyoruz deyip dizilere yönelmesi ama eldeki dizisinin reytingi düşünce apar topar bitirip sırf bu sene çok izleniyor diye Survivor'ı her güne yayarak amacıyla çelişmesi ülkemizdeki riyakarlığın ne de güzel bir örneği. :)
Ağla :A

TR'nin başına gelebilecek en kötü televizyoncu.(!)

İzleyenler nasıl katlanıyor şaşıyorum.