'Survivor All Star'da Sürpriz Gelişme! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,020
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
625

Survivor All Star'da sürpriz gelişme!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın yaptığı ve bu sezon All Star formatı ile ekrana gelecek olan yarışmada sürpriz bir gelişme yaşandı.

Programın bu sezonki yarışmacılarından biri olan Nisa Bölükbaşı'nın yerine yedek yarışmacı olan Yağmur Banda'nın geldiği öğrenildi. Bu değişikliğin sebebi ise Bölükbaşı'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı konuşuluyor.

Survivor All Star, ilk bölümüyle cumartesi 20.00'de TV8'de!

• Üzücü
Reactions: Hazem
Hikmet bugün hikaye paylaşmış. İşte gidiyorum şarkısı!? Telefonlar çoktan alınmıştı oysa ki neler oluyor bilmiyorum.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
İzleyecekler için güzel gelişme, zaten katlanılır bir yarışma değildi bu ecünnü ile katlanılmazlığı 2 kat artardı.

Nisa yedeklerden dahil olacaktır yarışmaya, sırf iki haftalık pozitifliği var diye yarışmadan tamamen gideceğini düşünmüyorum. Umarım kısa sürede hafif bir şekilde atlatır, geçmiş olsun...

Yağmur farklı isimlerden biriydi, fazla kalır mı bilmiyorum ama renk katacaktır. :X

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Gidişini koymuşlar. :A Büyük ihtimalle yedeklerden dahil olacak, başlangıçta ne kadar görmesek kardır. :A

Eğer denildiği gibi virüse yakalandıysa da geçmiş olsun.

Nisa Barış bunlar sevgiliydi galiba kardeşiz diyip. Acun bunun ekmeğini yarışmada yemek ister o yüzden Nisa katılır :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd