Survivor All Star'da Begüm'den Turabi'ye Şok Sözler!

Bende çok güzel karşılıklar vereceğim ama @KayıpSehir . Hep onlar hakaret edecek değil yaa. Gerek köşe yazılarında gerek haberlerde gerekli tepkiyi vereceğim.

@Yiğitt geçen hafta neyse dedim ama bu haftada böyle abartılı Havar açılınca her halde alışkanlık olacak bu diye engel olmak istedim. Malesef sert ciktim biraz ama desteklediğim isme böyle hakaret edilemez.

Begüm tabi ki haklıydı.Begüm,Sahra ve Hasan o Turabi,Hilmicem,Taner grubunu dağıtacak

Pardon da @Cengo ortada ki oyundan bahseder misin. Duygu deme bana çünkü o Hilmicem'in tercihidir. Saraç yakın arkadaş oldukları için suclanacaklar mi.??

Helal olsun Begüm'e. Çok iyi konuşmuş.
Begüm'ü zaten ilk yarışmada çok beğeniyordum, bu sezon gönüllülerde tek sevdiğim isim.

resmen ezdi apaçiyi helal olsun kıza
begüm'ün ağzına sağlık
) dedikleri için kendisini tebrik ediyorum. orası beyefendilik yarışması deil deyip te turabi gibi bir seviyesizi destekleyenler utansin!!!
))))

resmen ezdi apaçiyi helal olsun kıza
begüm'ün ağzına sağlık
) dedikleri için kendisini tebrik ediyorum. orası beyefendilik yarışması deil deyip te turabi gibi bir seviyesizi destekleyenler utansin!!!
))))
ahaha o değilde turabinin sesiz kalışı komediydi.
çok çok kamyon arkası laf söylerdi ama bulamamıştır o ara.

ahaha o değilde turabinin sesiz kalışı komediydi.
çok çok kamyon arkası laf söylerdi ama bulamamıştır o ara.
Ondan değil, arkasından konuşacak ondan. Yüzüne karşı fikirlerini söylemek pek onun huyu değil. Herkese kendini saygılı gösteriyor ama arkalarından demediğini bırakmıyor.

Begüm'e geçen sene Survivor Panoramada istersen yatayım çiğne beni demişti, kızlara saygılıyım demişti ama görüyoruz saygısını.

acun: [gülerek] bayağı doluymuşsun.

begüm: [lafı gediğine usulca yerleştiririm acun, ayık ol yüz ifadesi ile sırıtır.]

acun: evet, şimdi begüm'ü dinledik. [heralde turabi'ye söz verecek diye düşünülürken] önce birinciyi açıklayacağım. [der ve turabi yediği kötekle kalır.]

şimdi turabi o gece sabaha kadar düşünür düşünür bir kaç kamyon arkası yazısıyla ayar verdim zanneder
)))))))))) @Billy Kane

İşte bilmeden konuşuluyor yine. Turabi kadın ile tartışmaz. Cevap vermeyişi saygısından.😉

acun da turabiyi sevmiyor zaten amanın @Maskeli Fedai duymasın))) muhtemelen konuşma olmuştur ama kesilmiştir. kural olarak ele anında elemeyle ilgili kişilere dışında konuşma hakkı verilmiyor

Turabi kadın ile tartışmaz hiçbir zaman aynen.

Geçen sene biz ablalarla konuşmuyoruz derken halka kendisini kızlarla kavga etmeyen gösteriyor ama "biz ablalarla konuşmuyoruz" derken bile tahrik ediyor karşındakini.

Geçen sene Sahra sonuna kadar arkasında durdu Turabinin ama konseyde demediğini bırakmadı kıza. Kız da çıktı izledi, tabii ki cephe aldı.

Bu soruya kim cevap vere bilir? Merve Aydın ne yaptı Turabiye de onun ismini olmasa da olur deyip büktü kağıtı? Ben söyleyim, geçen sene gömdü Turabiyi, Finale kendi bileğinin hakkıyla çıktı, ordan bir kuyruk acısı var zaten kendisinin. E tabii ki Serenay fanlarına da oynayacak. Serenay 1. çıktı oylamada deli mi bu adam tabii ki oy çekecek kendine. Fırsatı neden kaçırsın ki?

evet turabi kadınların yüzüne konuşmaz
ve fakat ne zaman eleme gecesi olsa kadınların arkasından konuşmaz denilen turabi; kadınları tek tek o meşhur kamyon arkası sözlerle yererek terbiyesizliğin nirvanasına çıkıyor
)))) biraz delikanlı olsun da o eleme gecelerinde yaptığı terbiyesiz şovlarını bir zahmet muhattapların yüzlerine söylesin
))))) adam da ki hırsı ve uçmuşluğa bakar mısınız ilk elemede geçen sezondan kalan hesapları kapatmak adına arkadaşlarına sözüm ona o veciz sözleriyle göndermelerde bulunuyor
))))) yiğit'e '' it'' diyor.akına yavşak diyor sahraya ağzına geline sayıyor..........
))) ondan sonrada turabi asla arkadan konuşmaz çok mert birisiymiş gibi bazı arkadaşlar yorumlarda bulunuyorlar
))) deveye sormuşlar neren eğri diye nerem doğru ki demiş
))))))

Bir kadınla ile ilgili fikrini söylemiyor demedim sadece tartışmaya girmiyor saygısızlık yapmamak için. Değer verdiği için.

Merve Aydın konusunu dün açıklamıştım zaten. Kadının yüzüne bakmak yeter sinsiliği görmek için. Hee aslında Turabi'de açıkladı. kendini beğenmiş ukala bir şey. Tabi ki sevmeyecek. Ayrıca Turabi yenilmez biri değil. Merve'ye yenildi evet ama karaktersizliği yeter Merve'nin oraya yazılmak için.

Adam hiç fikrini söylemeyecek mi. Yarışıyorlar ve rakipler. Evet üslubunu sevmeyebilirsin ama emin ol ona söylediği şeyleri izlerken gülüyordurlar. Sahra'ya ne dedi ki. Hiç bir şey demedi. Kardeşim hata yaptın kendi etrafında dört dönebilirsin dedi. Sanki sövüp saydı. Begüm'e ne dedi. Sevmiyorum seni ve yol yazıyorum reçetene dedi. Neresi saygısızca bunların. Sizin gözünüzün Turabi Leveli öyle eksilerde ki (tabi bu ünlülere çok gömmesinden mütevvellit bu şekilde) ne dese +ya çıkamıyor. Ayrıca Akın ve Yiğit kadın değil konu ile alakası yok.

Turabi hiç ukala değil ya alçakgönüllülükte zirve yapmış. Gönlü çok alçak, dağılıyor Kurabiye gibi Turabiyenin.