Katılıyorum. Objektif olmadığını düşünüyorum bende.Çünkü değiştirildi. Eskiden rezil etti falan yazıyordu. @Yiğitt
Tabii ki ver canım herkes desteklediği yarışmacının arkasında olmalı.Bende çok güzel karşılıklar vereceğim ama @KayıpSehir . Hep onlar hakaret edecek değil yaa. Gerek köşe yazılarında gerek haberlerde gerekli tepkiyi vereceğim.
Birçok sitede o şekil haber olmuş. Efe onun için öyle atmış başlığı saniyorum. Ama evet haklısın böyle olmamalıydi tabiki.Çünkü değiştirildi. Eskiden rezil etti falan yazıyordu. @Yiğitt
ahaha o değilde turabinin sesiz kalışı komediydi.resmen ezdi apaçiyi helal olsun kızabegüm'ün ağzına sağlık) dedikleri için kendisini tebrik ediyorum. orası beyefendilik yarışması deil deyip te turabi gibi bir seviyesizi destekleyenler utansin!!!))))
Ondan değil, arkasından konuşacak ondan. Yüzüne karşı fikirlerini söylemek pek onun huyu değil. Herkese kendini saygılı gösteriyor ama arkalarından demediğini bırakmıyor.ahaha o değilde turabinin sesiz kalışı komediydi.çok çok kamyon arkası laf söylerdi ama bulamamıştır o ara.
acun da turabiyi sevmiyor zaten amanın @Maskeli Fedai duymasın))) muhtemelen konuşma olmuştur ama kesilmiştir. kural olarak ele anında elemeyle ilgili kişilere dışında konuşma hakkı verilmiyoracun: [gülerek] bayağı doluymuşsun.
begüm: [lafı gediğine usulca yerleştiririm acun, ayık ol yüz ifadesi ile sırıtır.]
acun: evet, şimdi begüm'ü dinledik. [heralde turabi'ye söz verecek diye düşünülürken] önce birinciyi açıklayacağım. [der ve turabi yediği kötekle kalır.]
şimdi turabi o gece sabaha kadar düşünür düşünür bir kaç kamyon arkası yazısıyla ayar verdim zanneder)))))))))) @Billy Kane
evet turabi kadınların yüzüne konuşmazve fakat ne zaman eleme gecesi olsa kadınların arkasından konuşmaz denilen turabi; kadınları tek tek o meşhur kamyon arkası sözlerle yererek terbiyesizliğin nirvanasına çıkıyor)))) biraz delikanlı olsun da o eleme gecelerinde yaptığı terbiyesiz şovlarını bir zahmet muhattapların yüzlerine söylesin))))) adam da ki hırsı ve uçmuşluğa bakar mısınız ilk elemede geçen sezondan kalan hesapları kapatmak adına arkadaşlarına sözüm ona o veciz sözleriyle göndermelerde bulunuyor))))) yiğit'e '' it'' diyor.akına yavşak diyor sahraya ağzına geline sayıyor..........))) ondan sonrada turabi asla arkadan konuşmaz çok mert birisiymiş gibi bazı arkadaşlar yorumlarda bulunuyorlar))) deveye sormuşlar neren eğri diye nerem doğru ki demiş))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?