Survivor All Star'da Begüm'den Turabi'ye Şok Sözler!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Survivor All Star'da eleme gecesi çok ağır sözlere sahne oldu.

Gönüllüler takımında elenmesi için ismi yazılan Begüm, Turabi'yi hedef alarak çok sert sözler söyledi.

Begüm, Turabi için 3-5 tane ezberlenmiş sözle, kamyon arkası lafıyla adam olunmuyor, süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koyunca da süper kahtaman olunmuyor, çünkü kincillik, bencillik ve içten pazarlık pek süper kahraman özellikleri değil dedi.

Begüm'ün bu sözleri sırasında Doğukan Manço takım arkadaşlarına of derken Turabi Begüm'ü tepki vermeden dinledi.

CA821peXEAEQrYW.jpg large.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel yorumlar gelmiş birisini yazmak isterim :

* 7 yıldır Coca Cola'da çalışıyorum böyle kapak görmedim :D

Çok fena rezil etti Turabiyi, Turabi kendisini bakımından iyi bir karakter ama önüne gelen boş çeneyle olmuyor. Helal olsun BEGÜM !

valla ben biraz gicik oluyodum begume ama delikanli kizmis helal olsun. bu haftadan sonra turabi ve cetesinin guc kaybedecegini dusunyorum

Öncelikle haberin objectif olmadığını ve silinmesi için gerekli mercilere başvurduğumu belirterek yazmaya başlıyorum.

Begüm olayını tamamen saçma buluyorum çünkü kız prim yapmak için oynadı. Kız ada içten pazarlıklı iki yüzlü falan dedi ama Begüm afedersiniz ama aptal mi çünkü Turabi bu zamana kadar hep ona sahtekar olduğunu ve oynadığını söyledi. 2. Yüzü nerde Begüm sorarım sana. İçten pazarlık nerde peki. Hiç biri yok. Her halde Begüm hanim olayı kavrayamamis ve Turabi'nin ona bakış açısının ne olduğunu anlayamadım ki gözleri hala çift görüyor.

Daha sonra Begüm sadece HAFTA konsey den sonra başarılı bir grafik çizdi ve başarısız bir yarışmacıydi tıpkı Taner'é laf koyduğumuz gibi yada Seda'ya söylediğiniz gibi bu kız ada laf söylemesiniZi ve olaylara biraz tarafsız olunmasini istiyorum çünkü bu kızı yazmak saçmalık degil en az Seda kadar mantıklı. Öyle yüceltmeye gerek yok. Sörf bir insanı sevmiyorsun diye fazladan adamlik yüklemeyede gerek yok.

Hee Turabi'ye kamyon arkası lafları doyluyor diye falan dedi. Demekki adam ön görülür ve bu kız bunu yapar diyerek olaya tam uygun lafları koyabiliyor. Tebrikler Turabi. Gururumuzsun.

Buradan yazmaya devam etmek istiyorum çünkü daha konuşmayacağım bu saçma konuyu ve tartismayacagim o objectif bakış aÇinizi.

Hasan olayında ki vasatliga döneyim. Adam görülebilecek her türlü gözle oyun oynadı ama anlayana çünkü. Turabi 6 kişi dedi orada ve hemen 6 değil 5 dedi. Tamam 5 olsun dedi sö ra Gasan'à bir bakmisim arkada konuşuyor Turabi yalancı falan fesman. saymayı ilk başta Nadya saydı 7 saydı hatta sonra 6'ya düşürdü ler. Yani Turabi kasten bir şey yapmadı ama nedense yalancı oldu yani OYNADI.

Neyse bildirimleri kapattım kimse alıntı yapmasın geri donmeyecegim sadece içimde tutamayacagim fikrimi söyledim. Selametle..

Umarim yönetim bakış àçısına göre haber açanlarin sonunu getirir. Çünkü bu bize saygısızlık. Net haberler istiyoruz...

Helal olsun Begüm'e. Turabi daha iyi bir şekilde özetlenemezdi içimden geçenleri ne güzel söyledi öyle :D

konunun objektiflikle alakası yok adam olanı yazmış kendi düşüncelerini değil.

Dün de demiştim zaten, Begüm Thug Life yaptı resmen. :D Zaten seviyordum kendisini, iyice tavan yaptı sevincim.

Begüm ve Sahra gelmiş geçmiş en büyük kapağı uyguladılar Kurabiye. :D

işte adam gibi kız))) yancı hilmicem gezsin ortalıkta