Survivor All Star'a Veda Eden İsim Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
thumbnail_1431018365.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu.

Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmıştı. Bunun üzerine ünlüler Hakan'ı eleme adayı olarak çıkardı. Sms birincisi Serenay Pascal'ı, sembolü kazanan Merve Aydın'da Doğukan'ı aday olarak çıkardı. Üç kişinin elemeye çıktığı bu hafta Survivor All Star'a eski futbolcu Pascal Nouma veda etti.

Survivor All Star yeni bölümleriyle her cumartesi, pazar, pazartesi, salıve çarşamba günü Tv8 ekranlarında!

Son düzenleme:
Belliydi zaten gideceği yalnız giderkende çokta üzülmedi elendiğine Pascal'dan çok Berna üzüldü.))

@Yakamoz-Asi adamın gitti.:D

Çık şaşırmadım ama ben Doğu diye tahminde bulunuyordum. Baya sevindi elendiginé cidden. :F
Berna çok abartılı geldi birde.ss

Abi izlemediğin yarışma hakkında neye göre konuşuyorsun anlamıyorum. İzlemediğimiz şeylere sırf post kasmak için yorum atmayın bare!

Gönüllüler adına kötü oldu, Ünlüler adına iyi bence. Başarısız performans sergiliyordu.

Karakteri ve kendisi çok iyiydi, yolu açık olsun.

Fazla bile kaldı bence. Son haftalarda iyi gibiydi aslında ama yinede yetersizdi.