Sağlık olsun, seneye artık.Aynen sağlık olsun diyelim.
Ne izleyecem ya zaten oldukça sıkmıştı program Hakan için katlanıyordum artık yaz dizileri beni bekler.
Sağlık olsun, seneye artık.Aynen sağlık olsun diyelim.
Ne izleyecem ya zaten oldukça sıkmıştı program Hakan için katlanıyordum artık yaz dizileri beni bekler.
Haftaya finaliyle çakışmayacak mı Güneşin Kızları, finali nasıl geçsin daha yüksek olmaz mı final?Yaz dizilerine geçilsin işte Acun.Yarın Kiralık Aşk kesin geçer bence Survivor'ı, Güneşin Kızları da bu hafta olmasa bile öteki hafta geçer diye düşünüyorum.
Haftaya final var, ihtimal yok.Yaz dizilerine geçilsin işte Acun.Yarın Kiralık Aşk kesin geçer bence Survivor'ı, Güneşin Kızları da bu hafta olmasa bile öteki hafta geçer diye düşünüyorum.
Haftaya finaliyle çakışmayacak mı Güneşin Kızları, finali nasıl geçsin daha yüksek olmaz mı final?Bu hafta geçebilir bence AB'de nedense içimden öyle geçiyor.
Doğru finale denk geliyordu sanırım, o zaman zor. ssHaftaya final var, ihtimal yok.
Merve'de çok güçlü.Begüm gitseydi keşke.
Zaten ünlüler diye bir şey kalmamıştı... Hakan'la Merve biraz daha bir arada kalsa birbirilerini öldüreceklerdi.
Yarışmayı Hasan kazanacaktır. 😉
Hangi maç tahmini çıkaramadım şu an.
Gs'nin maçıydı 2-0 kazanmıştı heralde gs golleri atanında 1 tanesi doğruydu.Hangi maç tahmini çıkaramadım şu an.
hmmm. hakan gitti.. yeni kurallar... bireysel falan.. yeniden bakılır o zaman.@Billy Kane evet Acun bireysel dedi ve yeni kuralları yarın oyun öncesi açıklarım dedi..
begüm değilde merve ve diğerlerinin maçları fena sarar begüm'den beklentim yok elenir bu hafta.AhahaAynen. Begüm Turabi Hilmi Turabi Hasan Turabi Hasan Hilmi mücadeleleri heyecan uyandırıyor gibi sanki.@Billy Kane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?