Survivor All Star'a Veda Eden İsim Belli Oldu! | 25 Haziran 2015

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı olan Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu.

Ünlülerden Merve Aydın ve Hakan Hatipoğlu ve Gönüllülerden Hasan Yalnızoğlu ve Hilmicem İntepe aday olarak çıktı, SMS sonucunda en az oy alan ve adaya veda eden isim Ünlülerden Hakan Hatipoğlu oldu.

Survivor All Star yeni bölümleriyle her gün 20.00'da Tv8'de!

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı olan Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu.

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği programda bugün akşam eleme heyecanı vardı. Ünlülerden Hakan ve Merve'nin, Gönüllülerden Hilmicem ve Hasan'ın çıktığı oylama sonucunda adaya veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu.

Survivor All Star yeni bölümleriyle her gün 20.00'da Tv8'de!

Kaybettiklerinde belliydi zaten kazansalar Begüm giderdi ama kaybettikleri için dokunulmazlığı Hakan gitti.

Belliydi gideceği ama Begüm ucuz kurtuldu ama yinede Hakana üzüldüm.

Sürpriz olmuş bence elenmesi ama yarışma formatı baya tuhaflaşmış zaten 4-5 kişi kaldı 4 kişi mi elemeye kalıyor, çok saçma.

Tahmin ettiğim noktaya kadar kaldı ve gitti.
Geçmiş olsun [HASHTAG]#patates[/HASHTAG] 'e.

varmısın yokmusundan en sevmediğim 2 kişiden birisiydi bu adam
didi reklamlarında oynayan kadının oğlu mevlüt ve hakan çok aşırı yapmacık ikiside varmısın yokmusun zamanından gıcık oluyordum ben bunlara survivordada baktığım kadarıyla çok boşş ve çok saçma konusuyordu hiç mantıklı cümlesi yoktu

son zamanlara kadar hasanla beraber desteklediğim isimdi ama hasana yanlış yapması ve tuhaf hareketleriyle gözümden düştü
yine de orda begüm dururken hakanın elenmesi olmadı

@Bully sene boyunca avatarından destek verdin geçmiş olsun kardeşim.
Saol kardeşim ama olmadı, finali göremedik maalesef.
Zaten Survivor'dan yana şansım gülmüyor benim pek desteklediğim adamlar genelde kazanamıyor. ss

Ama Hakan, bu sezon Survivor All-Star'a damgasını vuran isim oldu. Acun fragmanlarda hep Hakan'ı, Turabi ile rekabetini ön plana çıkarttı reytingin nerden geleceğini biliyor tabii bundan sonra büyük düşüş bekliyorum programdan.

@Bully gerçekten üzüldüm avatarında Begüm oldu şuanda çok üzgnüsün bende çok üzüldüm ama sağlık olsun yıl boyuncada destek verdin seneye artık, artık izlemessin kardeşim.

@Bully gerçekten üzüldüm avatarında Begüm oldu şuanda çok üzgnüsün bende çok üzüldüm ama sağlık olsun yıl boyuncada destek verdin seneye artık, artık izlemessin kardeşim.

Aynen sağlık olsun diyelim.

Ne izleyecem ya zaten oldukça sıkmıştı program Hakan için katlanıyordum artık yaz dizileri beni bekler.

Bitecek zaten artık düşse ne olacak ama düşmesine sevinirim tabii ben de.

Bitecek zaten artık düşse ne olacak ama düşmesine sevinirim tabii ben de.
Yaz dizilerine geçilsin işte Acun.
Yarın Kiralık Aşk kesin geçer bence Survivor'ı, Güneşin Kızları da bu hafta olmasa bile öteki hafta geçer diye düşünüyorum.