Survivor All Star'a Bu Hafta Veda Eden İsim Belli Oldu! | 7 Nisan 2015

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
thumbnail_1428427150.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'a bu hafta veda eden isim belli oldu.

Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. Buna göre Gönüllüler ilk eleme adayı olarak Sahra Işık'ı çıkarmıştı. Gönüllüler takımının birincisi ise rekor sms ile Hasan Yalnızoğlu oldu. Hasan Yalnızoğlu ise Taner'i söyledi. Bu karşılaşma sonucunda adaya veda eden isim Taner oldu.

Survivor All Star yeni bölümleriyle her cumartesi, pazar, pazartesi ve salı 20.00'da Tv8'de!

thumbnail_1427661191.jpg

TV8 ekranlarında haftanın dört günü yayın yapan Survivor All Star'ın 5. haftasının elenen ismi belli oldu!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından ada konseyinde ilk eleme adayı oy çokluğuyla Sahra Işık olmuştu. Halk oylamasında birinci olan Hasan , ikinci eleme adayı olarak Taner'in ismini söyledi. İkili arasından daha az oy aldığı için adaya veda eden isim Taner oldu.

images

Hasan nasıl 1.oldu ya 1.olduktan sonraki konuşması hele çok seyirciye oynamaya yönelikti doğallık 0'dı. Taner'in elenmesine üzüldüm son zamanlarda açılmaya başlamıştı. Sahra kaldı yine. :(

adaaaaammm adam sonunda 1. oldu ya insallah boyle devam eder bu herifin ilk haftadan gitmesi gerekiyodu. hasan super konustu

Bir kere bastım olmadı, bir daha bastım oldu. :D
Ama meğerse birincide de olmuş. :D

Sende de aynı olmuş sanırım.

Taner'in gitmesi çok iyi oldu, Turabi, Hasan ve Hilmicem sonunda ful oynayacak. :Z
Konu açmada bir sorun var bende yaşıyordum az kalsın sizin gibi bende 2 konu açacaktim :D

Turabi'nin hiç sevmediğim yönüydü bu adamı koruması. İyi oldu.:D Şimdi ünlüler düşünsün. :A