Survivor All Star 'Her Gün' Yayınlanacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1434316934.jpg

Tv8'in sevilen programı Survivor All Star haftanın 7 günü de ekrana gelecek!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği ve bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star haftada 5 gün ekrana geliyordu. Fakat Tv8'den kritik bir adım geldi ve programın her gün yayınlanmasına karar verildi. Program böylece cuma günleride ekrana gelecek.

Survivor All Star her gün 20.00'da Tv8'de!

ayy birisi şunlara bir çüşşşş desin artık ben hanımefendiliğime yakışmayacağı için diyemiyorum erkeklerden birisi desin:F

Acun Ilıcalı'nın kalite anlayışı da bu işte. Zaten kalitesiz olan bir yarışma iyice beter hale geliyor. Daha ne diyebiliriz ki?

Umarım Kara Ekmek'in sezon finalini etkilemez ki, pek etkileyeceğini sanmam. Ama Kiralık Aşk ve Sen Benimsin için risk oldu.

Şaka gibi yani. :(

Bu yıl Survivor hiç zevkli değil. :T: Eskiden 3-4 gün olurdu, fragmanı merakla beklerdik. Ne bileyim daha güzeldi.

cılkını çıkardı iyice milletin başka işi gücü yok bütün hafta survivor mı izleyecek hadi ordan

6 günde ben bile bıraktım. Artık hızlı hızlı izliyorum yada hiç izlemiyorum. :)

Acun bu hamleyi Star ya da Show döneminde yapsa kim bilir yorumlar nasıl olurdu. :A @RevaN bu gönderme sana. :A

Komik artık gülüyorum ama Temmuz'da Survivor olmayacak bakalım "başarılı" dediği TV8 ilk 5 görecek mi? :):)

Şaşırdım mı? Hayır. :A

3 aydır Survivor sayesinde 1.oldu, bakalım bitince ne olacak. :)

Haftanın tüm günleri 24 saat adadan canlı yayın yapması kaldı sadece.