Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de turabi'nin zayıf olduğu oyunlarda oynamayarak ünlülerin kaderiyle oynadığı söylenmiş. dünkü oyunu nerenizle izlediniz acaba. turabi oynamadığı için değil begüm oyunda çok iyi olduğu için kaybetti ünlüler. hasan zaten felaketti, hilmicem de pek iyi değildi dünkü oyunda. begüm tokat manyağı yaptı hem hakan'ı hem merve'yi. oyun sonrasında da ağlıyor hakan'la merve turabi oynamadı o yüzden kaybettik diye. hasan'la hilmicem'i yeterince yenip begüm'den de 3-5 sayı koparsaydınız yenilmeyecektiniz zaten. turabi olsa da pek bir şey değişmeyecekti. ama ünlülerin kafası sürekli bahane bulmaya çalıştığı için gayet normal böyle düşünmeleri.

@olizvel dünkü oyunu en iyi açıklayan yazı

Tm değiştirecem, alışmaya çalışın biraz.

Bende öyle düşündüm ama Begümü seçti hakettiği için bence.
Ama kesin hiç düşünmeden seçti.

Ben iki kişi arasında kaldım ama Begüm'ü seçiyorum demesini beklerdim.

Direk net olarak Begüm dedi.
Ama doğru olanı yaptı.

Mervem benim be geçen yıl olduğu gibi zeka oyununda kötü başlayıp 4 rakibini de eledi ve baklavayı kazandı çok sevindim

Mervem aldı OH beee.
Geçen sene Turabi tek unleler 3 kişi kibrisa gidip Turabi kazanmıştı bu senede Mervem in kısmeti olacak inşallah.

Yarin Merve'ye dokunulmazligi aldirmamak icin her seyi yapacaklar.Puani az olan cok olana bilerek yenilebilir falan.

Tatile geleceğini biliyordum, insan hiç olmasa arada bir girer dimi? İyi has konuşuyorduk arada.
Test yazi yaziyorum ama olmuyor. 1 haftadir takip ediyorum sayfayi

Yemek yapmasını bilmiyorsun diye beceriksiz imasında bulunduk alınmış olmasın.
)
Yazi oluyor galiba
ben alinmam. Dogru olan birsey degil cunku 😛

Mervem birinci olacak.aylar önce Buraki ilk yorumumda merve birinci olur drmistim. Hala ayni fikirdeyim. Arefeyi gönulluler yasadi ama bayram mervemin olacak.

Son düzenleme:
siz hepiniz merve tek!

tv8 bugunku bolumu yuklememis yarin izlicem.

Bugun yazi oluyorken yazayim icimdekileri
serenayin elenmesine cok sevindim. Zevkle izledim bölumu . Mervenin arabayi almasida ayri bir sevindirdi. Dogukan ve hakan ettiklerini buldular. Merve hep cabaladi tatlilar icin arkadaslari yuzunden kaybediyordu. Bugun tek olunca engelleri birer birer asti.Bu saaten sonra Begum zor elenir. Bireysel olundugu icin guclu halkalari elemek isterler. Ikinci favorim hasan

@sürgünüm aynen ama uzun süre olmam diyordu süpriz yapıp gelse iyi olur.
))
Hatirlanmak guzel

Bence de merve 1.olacak
acun en başından beri bir kız yarışmacı 1.olsun istiyordu sürekli

Yarinki dokunulmazligi kazanan Kibris'a gidiyormus.Ilki Turabi.yarin bir kisi,sonraki gun bir kisi geriye kalan 2 kisi de sms'e cikar ve Begum gider.Dokunulmazliklari alacagini sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...