Yarın çıkacak dokunulmazlıkta Doğu gider gibime geliyor.noldu şimdi 2.aday çıktı mı@sokak sanati @EFE UYSAL
hakan oyunu verici gibi begüm ya da doğukan çıkmazsa karşısına sms te büyük ihtimal gider
totoşluk etmese kalırdıYarın çıkacak dokunulmazlıkta Doğu gider gibime geliyor.
Arkadaşlarına ihanet etti gerçekten senin deyiminle totoşluk yaptı.totoşluk etmese kalırdı
şair burada güzel konuşmuşArkadaşlarına ihanet etti gerçekten senin deyiminle totoşluk yaptı.
Küfür yağdırıyor, Hakana bak sen.şair burada güzel konuşmuş
Bu nasıl bi vicdan senin ya yazık diyorum Merve orada kendi olan 1-2 yarışmacıdan biri yani oynamayan kız tatlı yememiş 3-4 ay boyunca ve bir bayan ama yaşamadığın için anlayamazsın. Arkadaşlarına gelirsek tabi üzülecek orada 5 ay süre geçirmek yalnız kolay mı?@HachiKo sizde Turabiye laf atmayacaksiniz o zaman
Merve ajitasyonun alasini yapıyor.Tatlı kaybettiğinde 10 saat ağlıyor ben olimpiyatlara hazirlaniyorun diyor giden arkadaşlarını arkasında ağlıyor gecen gün gördük klipte gördü ha Almedam ordaymis dedi kız ağladığı arkadaşını unutmuş )))
aga oruç tutmak istedi falan geçin bu işleri basbaya oy toplmak için yapıyor işte ; acitasyonu sakatlık durumu için söylemiştim 😀@HachiKo istediğimi derim sen benim vicdanına karisamazsin.Arkasından ağladığı insani görüyor uzun sure sonra ha Almeda da buradaydı doğru gibi bir edayla söyluyor.Acunun bu seneki torpillisi iste ne beklersiniz.Bu arada sen tatlı yemedigine inaniyorsan devam et
Bu arda kaynak kesin Kibrista
Turabi Merve Hasan Hilmiyi görmüş Diğer 5. isim ortada yok
@Bully @sokak sanati @beyazsoy @eskici @Yiğitt @ABAY_06 @sürgünüm @-KADİR- @china_shangai @EFE UYSAL @papuleoo @olizvel
@-KADİR- aga emin ol diğerlerinden daha iyi.Oruç tutmanın nesi acitasyon ha bu haber gerçekte olmayabilir belli değil
bu durumda serenay ve Berna kadin değil onların tatlı kirizi gelmiyor sanırım))) merve agkadikca oyları arttıgi bir gerçek))))Bu nasıl bi vicdan senin ya yazık diyorum Merve orada kendi olan 1-2 yarışmacıdan biri yani oynamayan kız tatlı yememiş 3-4 ay boyunca ve bir bayan ama yaşamadığın için anlayamazsın. Arkadaşlarına gelirsek tabi üzülecek orada 5 ay süre geçirmek yalnız kolay mı?
ya arkadaşım ha Almeda da oradaydı demesi kadar doğal ne olabilir hepimiz eski bi video izlerken ha oda buradaydı o zaman diyoruz bunda takılacak birşey yok bence survivoru bukadar kin nefretle izlemeyin ya herşeyi kafaya takmayın@HachiKo istediğimi derim sen benim vicdanına karisamazsin.Arkasından ağladığı insani görüyor uzun sure sonra ha Almeda da buradaydı doğru gibi bir edayla söyluyor.Acunun bu seneki torpillisi iste ne beklersiniz.Bu arada sen tatlı yemedigine inaniyorsan devam et
Bu arda kaynak kesin Kibrista
Turabi Merve Hasan Hilmiyi görmüş Diğer 5. isim ortada yok
@Bully @sokak sanati @beyazsoy @eskici @Yiğitt @ABAY_06 @sürgünüm @-KADİR- @china_shangai @EFE UYSAL @papuleoo @olizvel
@-KADİR- aga emin ol diğerlerinden daha iyi.Oruç tutmanın nesi acitasyon ha bu haber gerçekte olmayabilir belli değil
Ya tabii ki onlar da kadın ama Merve belli ki tatlıyı çok seviyo herkes aynı mı değil tüm olaylara bu şov diye bakmayın artık lütfen orada onların yaşadıklarını bilmeden buradan konuşmak kolay siz survivorun her saniyesini bu gözle mi izliyosunuz yok şu ağladı şov yok sakat ama oynadı şov yok öyle yaptı şov düşünmeyin abi bukadarbu durumda serenay ve Berna kadin değil onların tatlı kirizi gelmiyor sanırım))) merve agkadikca oyları arttıgi bir gerçek))))
ozaman da tartıştık bu konuyu , bir tatlı oyununda aglamadi çünkü o oyunda o bu kez full kaybetmişti. mervenin aglamasinin alt metni ben kazanıyorum ama ödül anlamıyorum, ben iyiyim onlar kötü. seyirciye bunu anlatmaya çalışıyordu. bunu ağlayarak insanları ajite ederek yapıyor olay bu. tatlı bahane ajitasyon şahane))))Ya tabii ki onlar da kadın ama Merve belli ki tatlıyı çok seviyo herkes aynı mı değil tüm olaylara bu şov diye bakmayın artık lütfen orada onların yaşadıklarını bilmeden buradan konuşmak kolay siz survivorun her saniyesini bu gözle mi izliyosunuz yok şu ağladı şov yok sakat ama oynadı şov yok öyle yaptı şov düşünmeyin abi bukadar
öyle olsun ben tartışmak istemiyorum ben survivoru o gözle izlemiyorum yani olayları bukadar kafaya takmıyorumozaman da tartıştık bu konuyu , bir tatlı oyununda aglamadi çünkü o oyunda o bu kez full kaybetmişti. mervenin aglamasinin alt metni ben kazanıyorum ama ödül anlamıyorum, ben iyiyim onlar kötü. seyirciye bunu anlatmaya çalışıyordu. bunu ağlayarak insanları ajite ederek yapıyor olay bu. tatlı bahane ajitasyon şahane))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?