Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu 5 saniyelik bi olimpiyat goruntusu gosterildi.O hafta da Merve 1. olmadi zaten.Son 2 haftadir 1.O goruntuleri agzina dolayanlar oy vermeyen anticiler zaten.Neyse bu laflar korkunun gostergesi.

2 TEMMUZDA SAMPIYON MERVE AYDIN YAZDIRACAGIZ!.

Bu nasıl bi vicdan senin ya yazık diyorum Merve orada kendi olan 1-2 yarışmacıdan biri yani oynamayan kız tatlı yememiş 3-4 ay boyunca ve bir bayan ama yaşamadığın için anlayamazsın. Arkadaşlarına gelirsek tabi üzülecek orada 5 ay süre geçirmek yalnız kolay mı?

@HachiKo istediğimi derim sen benim vicdanına karisamazsin.Arkasından ağladığı insani görüyor uzun sure sonra ha Almeda da buradaydı doğru gibi bir edayla söyluyor.Acunun bu seneki torpillisi iste ne beklersiniz.Bu arada sen tatlı yemedigine inaniyorsan devam et

Bu arda kaynak kesin Kibrista

Turabi Merve Hasan Hilmiyi görmüş Diğer 5. isim ortada yok

@Bully @sokak sanati @beyazsoy @eskici @Yiğitt @ABAY_06 @sürgünüm @-KADİR- @china_shangai @EFE UYSAL @papuleoo @olizvel

@-KADİR- aga emin ol diğerlerinden daha iyi.Oruç tutmanın nesi acitasyon ha bu haber gerçekte olmayabilir belli değil

aga oruç tutmak istedi falan geçin bu işleri basbaya oy toplmak için yapıyor işte ; acitasyonu sakatlık durumu için söylemiştim 😀

Aga yalniz kardeşinin sayfasını takip ediyorum hic boyle şeyler yazmadı falan hatta oruç tutuyor yazan kişileri de takması bile ben oy için yapiyora katilmuayorum @-KADİR-

Sakatlığı var aga ana bugün Mervenjn yapacağı şov tahminimce şampiyonluğu Merveye verecekler

bu durumda serenay ve Berna kadin değil onların tatlı kirizi gelmiyor sanırım))) merve agkadikca oyları arttıgi bir gerçek))))

ya arkadaşım ha Almeda da oradaydı demesi kadar doğal ne olabilir hepimiz eski bi video izlerken ha oda buradaydı o zaman diyoruz bunda takılacak birşey yok bence survivoru bukadar kin nefretle izlemeyin ya herşeyi kafaya takmayın

şu şov yapacak falan de demeyin lütfen bende Turabiyi nekadar sevmesem sakat oldu ama oynuyo bu şov demedim eyvallah sakat olmasına rağmen çok iyi oynuyo canının yandığından şüphem yok ama Mervenin de canı yanmasa ağlamaz

Son düzenleme:
sanki turabi oruç tutmak istedim tutturamadılar kendi haber yaptırmış . bunu kendisi yapmış olsa eyvalalh ajitasyon olur. kendi dışında çıkan bir olay. ayrıca turabinin ne kadar canın yandığı ortada yahuu buna da laf atmak vicdansizlik adam ilk günlerde konuşamıyordu hilmi konuşuyor konuşuyor turabinin yüzünde aci cekme ifadesi sadece iki kelime eder insan değil mi

bu durumda serenay ve Berna kadin değil onların tatlı kirizi gelmiyor sanırım))) merve agkadikca oyları arttıgi bir gerçek))))
Ya tabii ki onlar da kadın ama Merve belli ki tatlıyı çok seviyo herkes aynı mı değil tüm olaylara bu şov diye bakmayın artık lütfen orada onların yaşadıklarını bilmeden buradan konuşmak kolay siz survivorun her saniyesini bu gözle mi izliyosunuz yok şu ağladı şov yok sakat ama oynadı şov yok öyle yaptı şov düşünmeyin abi bukadar

ozaman da tartıştık bu konuyu , bir tatlı oyununda aglamadi çünkü o oyunda o bu kez full kaybetmişti. mervenin aglamasinin alt metni ben kazanıyorum ama ödül anlamıyorum, ben iyiyim onlar kötü. seyirciye bunu anlatmaya çalışıyordu. bunu ağlayarak insanları ajite ederek yapıyor olay bu. tatlı bahane ajitasyon şahane))))

öyle olsun ben tartışmak istemiyorum ben survivoru o gözle izlemiyorum yani olayları bukadar kafaya takmıyorum

@HachiKo sen Merve'yi sevdiğin için olaya dahil oldun zaten. Olay Revanın Turabi'ye show yapıyor demesi. O öyle deyince @Maskeli Fedai de.Merve'de show cu dedi.

Büyümeyi bence.
Özellikle @HachiKo senle alakası yok dediklerinin tahrik olma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...