Güzel demiş ama bu gerçek hesabı değil.
Biliyorum gerçek hesabı değil ama paylaşmak istedim güzel demiş.Güzel demiş ama bu gerçek hesabı değil.
gormedin mi Acun ödül oyunları akşama almış işte sorun çözülmüş. diğer durumlarda zaten oruç tutmada sorun yokbu nasıl ajitasyon yahuu ödül oyunu aldılar turabinin yemesi lazım Acun reklam yapıyor nasıl olacak. merve sürekli ağlıyor ajitasyonun kralı biri gider kız 5 saat ağlar biri ibadet yapmak ister hemen ajitasyonBir şey söyleyecem. İmsak ve ya İftar saatinde ne yiyecek? Zaten oruçlu gibi bir şey orada. Ödül kazandılar ama İftar saati değil. Ne yapacak?
Geçen sene Turabi yarışma bitince oruç mu tuttu sanki şimdi de tutsun?
Oruç tutan, ibadet eden önce vücuduna o dövmeyi yaptırmayacaktı.
@beyazsoy galiba zap yaparken atladın. Ünlülerin de akşam yemekli ödülü vardı.
Ya siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Ramazan ayı gireli 3 gün oldu, ama Survivorda Dominik oyunları bitmiş bile. 1 hafta önceden çekiliyor bu bölümler. Şaka gibisiniz.
aga turabi banada samimi gelmiyor bana göre final için çalışmalarınaYav Turabi bu 2 gündür su da içmiyor dikkatli bakarsak @beyazsoy
Turabi numara yapıyor diyenler Merveye ne diyecek bakalım.Kız açıkça oynuyorsakat olan insan öyle nasıl koşar oynar iste yersen
Aga bende öyle hissediyorum.@sokak sanati evet diyordum da baksana acun yavas yavas mervenin sampiyonlugunu hazirliyor gibi bugün ki fragmana bak baya süslemis mervenin sakat halde yarismasini
Aynen hakediyor olabilme ihtimali yüksek, olursa olsun ama Hasanda olabilir.@EFE UYSAL olsun ama merve hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?