Biz öndeyiz dimi. @Yiğitt Turabi dün Suda bunları katladı ise bugün hepsini böler.
@Billy Kane üşüyoruZ.
@Billy Kane üşüyoruZ.
Aynen, Turabi fena hırslandı ama hiç gülmüyor.Biz öndeyiz dimi.@Yiğitt Turabi dün Suda bunları katladı ise bugün hepsini böler.
@Billy Kane üşüyoruZ.
Neyse Turabi müthiş performans sergiledi, finali yapamadı malesef.Bende bugün çok buruk kaldım zaten o sebeple.Allahtan kazanıyor o bir.teselli oluyor. Birde Hakan arkadan konuşmuş az önce bik bik.😡 Adam susuyor yine konuşuyor bu adam. Kıskanç fesat. @Yiğitt
Turabi'den niye bu kadar korkuyorsunuz.Hakan intikamını aldı Turabi'den iyi.
5 puandan 3'ünü Hakan getirdi.
Ne alaka korkma ile ben Turabi'yi hiç sevmiyorum ve bu yüzden Hakan'ın onu yenmesini istiyorum.Turabi'den niye bu kadar korkuyorsunuz.
Turabi o kadar sayı aldı, yedirmek lazım biraz.Ne alaka korkma ile ben Turabi'yi hiç sevmiyorum ve bu yüzden Hakan'ın onu yenmesini istiyorum.
Ne yedirmesi ne korkması neden bahsediyon sen ya hadi git işine.Turabi o kadar sayı aldı, yedirmek lazım biraz.
Geçen yıl yarı final ve final de dahil Turabi fena korkuttu.
Geriden gelenlerin fazla demek istedin galibaOnden gelip kazananlarin sayisi geriden gelip kazananlardan fazla lol.
az yazicagima fazla yazmisim.Anladiniz iste.Mervem bugün iyi değildi ama olsun ne yapalım
Geriden gelenlerin fazla demek istedin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?