Maskeli Fedai
Favori Üye
Şampiyon Turabi olacak İNŞALLAH@Maskeli Fedai sampiyonu 2 temmuzda he birlikte ögrencegiz bekle o günü
Şampiyon Turabi olacak İNŞALLAH@Maskeli Fedai sampiyonu 2 temmuzda he birlikte ögrencegiz bekle o günü
Aga sende emin konuşuyon, sonra konuşamazsın, kalırsın öyle.Şampiyon Turabi olacak İNŞALLAHAcun sms oyunu yapmazsa bizde her türlü
Geçen sene şampiyon olan bu yılda olur düz mantıkAga sende emin konuşuyon, sonra konuşamazsın, kalırsın öyle.
Sen öyle san melun@Maskeli Fedai asil acun smsleri degistirirse turabi smpiyon olur degistirmezse olamaz
Hasan gücünü finale saklıyor aga merak etme Hasan Turabi'yi toz duman edecek, az kaldı.Geçen sene şampiyon olan bu yılda olur düz mantık
Bu arada aklıma geldi Hasan Turabiyi bireysellerde yenecem diyordu ne oldu Turabi onu dün parçaladı
O dediğini Turabi yaptı hasanı toz etiHasan gücünü finale saklıyor aga merak etme Hasan Turabi'yi toz duman edecek, az kaldı.
Melun bu yıla bakarsan Turabi daha hakediyor daha iyi yarışıyor@Maskeli Fedai yav he he
Bekle aga intikamını çok acı şekilde alacak.O dediğini Turabi yaptı hasanı toz eti
Yine hepsinde oynayacakŞimdi Turabi sadece ödül oyunlarındamı oynuyacak dokunulmazlıkta oynamıyacak mı ?
Bekliyoruz bakalım umutsuzcaBekle aga intikamını çok acı şekilde alacak.
Görelim bakalım, Turabi ne kadar ballı insan ya.Yine hepsinde oynayacakdokunulmaz sembolünde oynamaycak ve ada konseyinde ismi yazılamayacak
Bekliyoruz bakalım umutsuzca
Kıskandın mıGörelim bakalım, Turabi ne kadar ballı insan ya.
Kıskanmadım aga, tebrik ederim kendisini kazandığı için ama finalde işi çok zor olacak.Kıskandın mı
Görmedim, bakamadım dün yorumlara Turabine tebrikler.Mesajlarımı görmedin her halde dün akşam ki.@EFE UYSAL
Kesin öyledir, finalde kazanamazsa Turabi ağlama panpa.
Turabinin cazibesine hayran olmuşturKusura bakmayın ama bu Begüm çok gevşek.İlk Survivor'ında Hayime sarmıştı. Bu Survivorda hem Turabi hem Hilmicem'e şarkıyı gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?