Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fayans kirarak finale gidildigi hicbir dunya survivorunda gorulmemistir.Iyi oldu.

merve atışta kötüyse acun ne yapsın. abartmamak lazım ama serenay'ın hakkıydı tabi turabi'de hak ettiği için kazandı ama bir bayan olarak 30 dakika boyunca dayanması ve öncesinde tek tek rakiplerini eleyerek finale gelmesi hak ediyordu.

Fayans kırmayla alaksı yok Turabi tüm parkurlarda önde geldi.Turabinin hakkıydı.
Ben de Turabi'nin hakkiydi diyorum.

Survivor atlezim yarismasi degil demeyi biliyor Acur bey.Atletizm degil ama basketbol yarismasi.

Zaten bu direkte asilma oyunu bayanlara bakan bir oyun.Merve Oflaz zamaninda bu oyun sayesinde 1. oldu.Erkeklerin tasidiklari agirlikla kizlarinki bir degil.

Acun dün Serenayı finale göndermek istedi durup dururken saçma bir direk oyunu ortaya çıktı.Turabi elenseydi çok yazık olurdu adam o kadar savaştı 4 sembolü vardı Serenayın 2 sembolü vardı.Resmen haksızlık olurdu.Turabi kazanarak Acuna fena gol attı

@Maskeli Fedai hasanı kaç kez yenmiş dün direkçi

tekrar söylüyorum hasan turabi gibi yusuf yusuf değil rahat sms te sürekli 1. finale gideceği belli kasmadan oynadı yoksa turabinin hasan karşısında şansı yok finalde oyun olursa görürsün camokanın turabiyi nasıl gömeceğini

@takas Hasanı 5 defa yendi parçaladı resmen

Öyle birşey mi var adam direk finale gitmek istiyor niye gitmesin
5 defa nasıl oynadılar hep turabiyle mi oynadı camoka
kasmasına gerek yok zaten finali garanti adam 2 aydır sms 1.si elenecek hali yok ya
ama turabi korkuyor sms te hasanın hep gerisinde elenme korkusu vardı

Bu arada dunku bolumu yeni izliyorum da Hasan
la Hakan birbirine iyi gecirmis.Biri birine icten pazarlikli, ikiyuzlu diy😵buru ona tuzakci diyor falan adsfghjks

@Maskeli Fedai evet bu sefer turabi haketti
hasanin sinsi bakisi demissinde ne yapsin adam yenilmis sevinsin mi

Umar bu hafta ünlüler dokunulmazligi alrda yarisma bireysele döner ve su takim sacmaligindan kurtuluruz

Son düzenleme:
@Maskli Fedai yok artik bu ne ya napiyor bu begüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...