Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
direk oyunu koymuşlar heralde turabi kazanacak adam direk dansçısı

bekle korkulu rüyan camoka hasan finalde sana haddini bildirecek

Turabinin kazanmasina cokkkkkkkkkkk sevindim.
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kesinlikle Serenay haketMiyordu!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ABAY_06 aga ne salliyor simdi o sayfa yine kurgu mu diyor acun mu degistirdi diyor ne diyor inanmatin o sayfaya

Herkes Serenay kazandı demişti ve yine yanıldılar artık bu bilgileri kafaya takmıyorum, zaten duymak öğrenmek istemiyorum ama bir şekilde her yere yayılıyor

@ABAY_06 sayfaya diyorum aga kesin diyordu sdi ne salliyor acaba baktin mi

@Maskeli Fedai bugün haketti turabi parkuru da onde bitirdi aksine serenay atisla kazandi bugun kazansaydi kotu olurdu turabi kazandi iyi oldu

tuyolar yine yattı. şimdiden bugüme geçmiş olsun turbonun oyları Hilmiye gidecek. bundan sonraki elemede Begüm gidecek geçmiş olsun @Cengo

Keşke Serenay kazansaydı.

Merve demişti zaten ben çıksam da finale o oyunda iyi performans gösteremezdim.

Acuncuğum o sembolleri niye toplattın peki onlara? Kızın 6 sembolü vardı yine de gidemedi finale.

Turabi kendi mesleği olan "direğe" sarılarak, Finale "direk"t gitti. Final "direği"ni aldı eline. Kendisini tebrik etmiyorum.

Berna olsaydı o giderdi.

Bölümü şimdi izledim.Turabi resmen hepsini gömmüş.Hele ki Hasanı parçalamis resmen
@china_shangai @takas

Acun Turabiye fena gol atmış son oyunda kaybetsek yazık olurdu o kadar emeğe ALLAH tan ADrenay dayanamadı fazla yoksa Turabi düşerdi

@eskici atışlarda önde dedin ama resmen hepsinde önde geldi bu sefer senin gözünde hakeymistir herhalde

Turabinin finale gitmesi ile survivor streside bitti cçok sukur.Helal olsun sana adamın dibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...