Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati bu kadar çok oyun oynadılar mı bazıları 16 oyun oynamış falan gözüküyor o kadar oynamamış olmaları lazım

Ya bu dokunulmazlık oyunu oynandı ya onun konseyi ne zaman yapılacak?

@Nisa daha oyun devam edecek. dokunulmazlık bu haftalık 2'ye bölündü.

@eskici olmuştur bence şu ikili üçlü yarıştılar ile beraber.

Fragman yorumumu yapıyorum.

Ödül olta takımı galiba.Ünlülerde Hakan balık tutma işlerinde iyi anlıyor.Zamanında fırsat bulsak seni göndericez diyen,sadece yatış yapan adamlara kocaman kocaman balıklar tutup yedirirdi.

Ünlülerden de Bozok iyi bu konuda.Hangi takım kazanırsa işine yarayacak.Birkaç sezon önce olta takımı kazanıp hiç balık tutamayan bi grup vardı.Şimdi kimdi hatırlamadım.

Su oyunu olduğu için Hakan'ı şanslı görüyorum.Birçok sayı kazanacaktır.Fragmandan gördüğüm kadarıyla bu sezon zaten Hakan-Turabi çekişmesi yapacaklar bence.Hangi taraf kazansın isterlerse ona göre oyun koyacaklar.Ünlüler için su ve zeka oyunları,gönüllüler için parkur vs.

Sahra çok kötü düştü ona da aşırı üzüldüm.Umarım çabuk atlatacağı bir şeydir.Çünkü oyunlarda çok iyiydi.Yazık olur.Daha Turabi'den intikamını alacak.

@sokak sanati o zaman niye olmuştur diyorsun kendin yaptıysan saymışsındır ve doğrudur heralde ama kesin konuşmuyorsun

Bende aklıma gelmişken fragman yorumumu yapayım;

Sahra'nın ciddi birşeyi olduğunu düşünmüyorum Acun her zaman ki gibi fragmanda abartmış.

Hakan ve Turabi çekişmesi eğlenceli olacak. Elbette gönlüm Hakan'ın kazanmasından yana.

Merveyi (Oflaz) göremedim fragmanda şu ana kadar beklediğim çıkışı yapamadı ama zaten sonlara doğru açılıyor.

Seda gönüllülerde desteklediğim ve kazanmasını istediğim tek isi, umarım başarılı olur. Sahra da Turabi ye söylediği laflardan sonra sempatimi kazandı

Hakan reyiz fragmanda "sonuna kadar Turabi'nin karşısındayım" diyor, helal olsun inşallah gömecek Turabi'yi bu hafta. Yalnız bir yerde düşüyor Hakan, umarım Turabi ile yarışırken düşmüyordur.

Sahra fena düşmüş ya içim acıdı resmen, umarım ciddi bir şey yoktur.

Turabi performans olarak çökmüş resmen ilk haftada, devamını bekliyoruz.

Basbayağı. Kazandığı oyunla kaybettiklerini toplayıp böldum, yuzdesini aldım, sıraladım oldu.

Tabloyu kendim yaptım. istatistikleri acunun siteden bak işte. @eskici . Yoksa tüm hafta NOT tutamadım. Acun'un sitede böyle değil bireyseL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...