@sokak sanati evet yeterli degil eger seroya verirse acun finalde olacak 4 lüden biri finale gidememis ve hakki yenmis olacak bu kisi belki de turabi olacak ne dersin bu duruma
dün turabiydi bugün seranay yayına çok var bakalım akşama kadar kim galip gelecek)))Galip açıklanmış doğruysa tabi
Yoğun İstek Üzerine Şimdi Açıklayalım..
KIBRIS'ı Garantileyen İSİM ;
Turabi'yi Mağlup Ederek SERENAY Olmuştur..
@sokak sanati @olizvel @china_shangai @dosimosi @sürgünüm @beyazsoy @Billy Kane
Eğer Sero olursa Yıkılırım yaa.Dağ gibi Turabi hem Sero'ya yenilecek hemde kıbrıs gidecek. 😡 Yok bu imkansız. @ABAY_06 @Billy Kane
@eskici Tüyon doğru çıksın her şeyi yaparım.Turabi finali hakediyor yaaa.
Bu arada beni Hakan ikiyüzlüsüne benzeten @Billy Kane 'é kirginligimida belirteyim. :ss
Evet bende üzgünüm ama Merve ye kızıyorum artık son haftalarda performansı çok düştü, yapacağı oyunları yapamıyor ne yapalım o da yapabilse 😡Bugun izlemiycem orta yerinde kural degistiren lanet survivoru.Onun yerine bi kucuk eylul meselesi'ne bakicam star'da.
son 5e bir kızın kalacağını nerden çıkardın, inşallah Mervemizde çıkacak Kıbrıs a@sokak sanati bu kadar üzülme ya turabi bugün %10 ihtimalle kazanamasa bile her türlu finale gidecek merveciler üzülsün finalde bir kiz olacak ve sero kazanirsa merve gidemeyecek senin üzülmene gerek yok
Hakan Hatipoğlu adam gibi adamdır Survivor'a sms sistemini getiren kişidir.@sokak sanati bu kadar üzülme ya turabi bugün %10 ihtimalle kazanamasa bile her türlu finale gidecek merveciler üzülsün finalde bir kiz olacak ve sero kazanirsa merve gidemeyecek senin üzülmene gerek yok
@Bully aga sen nasil hakani tutarsin ya
şu an turabi'nin 4 sembolü kaldı. hasan'ın 3 sembolü kaldı. hilmi'nin 1. merve'nin 4. sero'nun 3. begüm elendi.Ufff izleyemiyorum. @Billy Kane nerdesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?