Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati evet yeterli degil eger seroya verirse acun finalde olacak 4 lüden biri finale gidememis ve hakki yenmis olacak bu kisi belki de turabi olacak ne dersin bu duruma

Eğer Sero olursa Yıkılırım yaa.
Dağ gibi Turabi hem Sero'ya yenilecek hemde kıbrıs gidecek. 😡 Yok bu imkansız. @ABAY_06 @Billy Kane

@eskici Tüyon doğru çıksın her şeyi yaparım.
Turabi finali hakediyor yaaa.

Bu arada beni Hakan ikiyüzlüsüne benzeten @Billy Kane 'é kirginligimida belirteyim. :ss

Ya bende ihtimal vermiyorum pek ama öyle diyolar Seronun alması süpriz olur benim için Acun daha güçlü birini yollar erkenden kıbrıs'a bence
)) @sokak sanati

Bugun izlemiycem orta yerinde kural degistiren lanet survivoru.Onun yerine bi kucuk eylul meselesi'ne bakicam star'da.

Herkesin derdi Hakan olmuş devamını getirmiyorum.

Bugun izlemiycem orta yerinde kural degistiren lanet survivoru.Onun yerine bi kucuk eylul meselesi'ne bakicam star'da.
Evet bende üzgünüm ama Merve ye kızıyorum artık son haftalarda performansı çok düştü, yapacağı oyunları yapamıyor ne yapalım o da yapabilse 😡

@sokak sanati bu kadar üzülme ya turabi bugün %10 ihtimalle kazanamasa bile her türlu finale gidecek merveciler üzülsün finalde bir kiz olacak ve sero kazanirsa merve gidemeyecek senin üzülmene gerek yok

@Bully aga sen nasil hakani tutarsin ya

@sokak sanati bu kadar üzülme ya turabi bugün %10 ihtimalle kazanamasa bile her türlu finale gidecek merveciler üzülsün finalde bir kiz olacak ve sero kazanirsa merve gidemeyecek senin üzülmene gerek yok
son 5e bir kızın kalacağını nerden çıkardın, inşallah Mervemizde çıkacak Kıbrıs a

Hakan Hatipoğlu adam gibi adamdır Survivor'a sms sistemini getiren kişidir.

Hilmi Turabi'yi gömdü.

İnşallah Serenay Kıbrıs'a gitmeyi garantiler. Serenay olmazsa Merve olsun. Bu sezon davranışlarını çok sevmesemde Serenay'la en azından saygı çerçevesi içersinde yaşayabiliyorlar. İkisinden birisi olsun

Sero eledi Begüm'ü.

Turabi yine yendi Hasan'ı. ss

Sero yendi Merve'yi.

Anıl sen nasıl bir adamsın!!!! Begüm agliyorken gulerek kimse yanına gitmiyor diyerek bundan nasıl zevk aliyorsun .yazıklar olsun sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...