Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilmi ile Begüm'ün 1 sembolü kalmıştı.

Hilmi hem Turabi hem Hasan ile oynuyor. Anlaşılan ikisinden birini kesin yenecek.
Begüm'de hem Merve hem Sero ile oynuyor. Oda ikisinden birini kesin yenecek ve 1 sembollerini yiyecek.

Merve ile Sero'da 4 tane takmalı şey var. O ne merak ettim. Kızlardada 7-8 tane olmuyor muydu o takmalı çıkarmalı şey.

Turabi'nin umarım ciddi bir olayı yoktur.

@sokak sanati sakatlik degil o yorulmus o yüzden öyle yapiyor herkese oluyor o görmedin mi

Ama acı çektiği bariz belli. Ve sedyede.
Ben Turabi yorulduğunda hiç böle şeyler yaptığını bilmem. Sakatlık gibi duruyor.

@sokak sanati yapiyor yorucu parkurlarda turabinin bundn daha kötü oldgunu bile görmüstüm ben sakatlik degil bence olsa da önemli bir sey degildir merak etme

@sokak sanati ben hatirliyorum gecen sene ahmet dursun bir parkurda turabiye tur bindirmisti turabi zor bitirmisti parkuru vok yorucu bir parkurdu ve turabi bayilacakti yerde kivraniyordu ayni bugun ki gibi
yatmaz merak etme

kaynagımın dedigine göre turabi c.tesi günü ödül oyunu ve dokunulmazlıkta oynayamıyormuş. ciddi olmasada ağrısı varmış. @sokak sanati .

şaka şaka korkutayım dedim.
ama finalde sero ve turabi kalmış onun haricinde bilgi yok.

Ödüm patladı.
Ohhhh bir şeyi yok demek.

Turabi ile Sero hee.
Turabi 2 tane seroyu alır eline bi o yana bi bu yana sallar.
Ohhh kesin bizde oyun o zaman biz derken Turabi'cilerde.

Benimki sadece tahmin ama büyük ihtimal dediğim gibi olucak Sero gidecek takımlar eşitlenecek bekleyip görcez ne olcağını.

Bu akşam Turabi kazanırsa ben bu haftada bizim kaybedeğimizi düşünüyorum ve bireysele döneceğini düşünüyorum önümüzdeki hafta.

Bu akşam Turabi kazanırsa ben bu haftada bizim kaybedeğimizi düşünüyorum ve bireysele döneceğini düşünüyorum önümüzdeki hafta.
Pek ihtimal vermiyorum Ünlüler kaybedicek gibime geliyor.Ama şu Begüm'de gideydi iyi olurdu son zamanlarda pek haz etmiyorum ondan iyice antipatikleşti.

Az önce dünkü bölümü izledimde şu hasan ne kadar saçma sapan konuşuyor. Yok hakan turabi ile barışmaya gidecektin sonra yine tartışmaya başladınız aranız bozuk diye. Ulan sen kendi azinla diyorsun son oyunlarda bizde kenetlendik hepsini tanıdım eh sen değil miydin bozokla kavga eder duruma gelen? Turabi ile her durumda kavga eden insan sen değil misin güya hümanistim diyip insanlara giydiren ulan yazık sana yazık insan bu kadar da saçma konuşmaz. Neymiş hakan küçük cümlelerle ortalığı karıştırıyor turabi sana maskenı tut deyince neden sert tepki verdin? Turabi seni şeytana benzetince neden susmadıysan hakanda kendine ve arkadaşlarına yapılan yanlışlara cevap verdi. Zaten kendi bile söylüyor herkesin karakteri değişik diye ama düşünmüyor bu insanlar da bende farklı tepki vermeleri çok doğal. Ayrıca kendini ne sanıyorsa artık herkesin ruh analizini yapıyor ama kendini hep unutuyor
baktı turabiye laf söylemek işe yaramıyor artık karşı tarafa saldırmaya çalışıyor ama ünlüler turabi gibi sert çıkış yapmayacakları için ordan yemek yiyemezsin hasan efendi umarım en kısa zamanda yol alırsın. Adamdan resmen tiksindim ya bu nasıl bu hale geldi anlamadım gitti.

@sokak sanati ben sana degil diyorsam degil al sana bilgi sembol oyununu turabi kazandi ve finale cikti kesin bilgi

@sokak sanati ben sana degil diyorsam degil al sana bilgi sembol oyununu turabi kazandi ve finale cikti kesin bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...