@sokak sanati strese gerk yok iste her türlü finale kalacak zaten ama bugun garantileyecek %90 merak etme
@Yiğitt sen kimi tutuyorsun la
@Yiğitt sen kimi tutuyorsun la
@sokak sanati strese gerk yok iste her türlü finale kalacak zaten ama bugun garantileyecek %90 merak etme
@sokak sanati sakatlik degil o yorulmus o yüzden öyle yapiyor herkese oluyor o görmedin mi
@sokak sanati yapiyor yorucu parkurlarda turabinin bundn daha kötü oldgunu bile görmüstüm ben sakatlik degil bence olsa da önemli bir sey degildir merak etme
kaynagımın dedigine göre turabi c.tesi günü ödül oyunu ve dokunulmazlıkta oynayamıyormuş. ciddi olmasada ağrısı varmış. @sokak sanati .
şaka şaka korkutayım dedim.ama finalde sero ve turabi kalmış onun haricinde bilgi yok.
Benimki sadece tahmin ama büyük ihtimal dediğim gibi olucak Sero gidecek takımlar eşitlenecek bekleyip görcez ne olcağını.Bence Sero gitmez @ABAY_06 Giderse Doğu gider yada Anıl.
@Yiğitt bu aksam kazanırsa muhteşem olur yaa.3 hafta burada artistligimizi atarız.@Maskeli Fedai
Benimki sadece tahmin ama büyük ihtimal dediğim gibi olucak Sero gidecek takımlar eşitlenecek bekleyip görcez ne olcağını.
O değilde Sero finale kalıyorsa finalide alırsa Kıbrıs'ı garantiliyor bizim tahmin yatar. @sokak sanati
Pek ihtimal vermiyorum Ünlüler kaybedicek gibime geliyor.Ama şu Begüm'de gideydi iyi olurdu son zamanlarda pek haz etmiyorum ondan iyice antipatikleşti.Bu akşam Turabi kazanırsa ben bu haftada bizim kaybedeğimizi düşünüyorum ve bireysele döneceğini düşünüyorum önümüzdeki hafta.
Pek ihtimal vermiyorum Ünlüler kaybedicek gibime geliyor.Ama şu Begüm'de gideydi iyi olurdu son zamanlarda pek haz etmiyorum ondan iyice antipatikleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?