Evet buydu ne kadar doğru oranlar bilemiyorum.
bana da gelmiyor hep hasan 1.Hiç heyecanlı gelmiyor artık survivor bana
klasik hasan yine erzak oyununda efsanedogu 5/2
hasan 3/3 erzak gönüllülerin.
ünlüler: 8. - gönüllüler: 10.
günün yıldızları;
ünlülerden; anıl
gönüllülerden; hasan
lost bir daha yanıldı)) bozok gidici dediğin ihtimal olması imkansız adam hakana kafa atmış ya@beyazsoy lost iyi analizci ama illa da Turabi 1. Olacak diyor sevmemesine rağmen.
Hasan 1. Olup, Bozoku söyleyemez mi? Giden yine Begüm olabilir.
beyazsoy adam tek tek açıkladı herşeyi tutarsız hiçbişeyi yok gördüğünü söylüyor kıvırma yok yalan yok tek tek açıkladı yalan bişey var mı yokhasan batısına devam ediyor. hümanist hasan hakaret işiten dayak yiyen hakana ikiyüzlü derken ona hakaret eden ve dayak atanları korudu. böyle hunanistligi düşman başına verme. hasanin bu söylemi nihat doğanın etek giyenler tecavüzü hal eder mantigla aynı. Hasan bu mantıkla birinci olurken aynı mantıktaki nihat doğan tarihten silindi bu olacak iş mi yani
hasanin birinci olması türk halkının bir kısmının iki yuzlugunun kanıtı. turabi nefreti yani anticilik insanların düştüğü durumu gösteriyor
hakanı tilki olduğunu daha ilk bölümden buyana söylüyorum ama turabi hakaret ediyor tabiki cevap verecek hakan. turabi arkadaşı taneri yazdı diye begüme hasana durmadan ayar vermedi mi. hakan da arkadaşını koruyacak tabi. burda hasan gerçek hümanist olsa turabiye ayar verir. ne yani aynı mantık nihat doğan mantığı ve tecavüzcülerin mantığı kısa etek giydi ne yapalım hakim bey. turabi ve hasanin mantığı bu@beyazsoy Turabi hakliydi o konuda.Hakan prik yaptı o konuda
Bizim tüyo doğru çıktı Lost Hasan gidecek diyordu.lost bir daha yanıldı)) bozok gidici dediğin ihtimal olması imkansız adam hakana kafa atmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?