Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ödül olta takımı galiba.Ünlülerde Hakan balık tutma işlerinde iyi anlıyor.Zamanında fırsat bulsak seni göndericez diyen,sadece yatış yapan adamlara kocaman kocaman balıklar tutup yedirirdi.
Ünlülerden de Bozok iyi bu konuda.Hangi takım kazanırsa işine yarayacak.Birkaç sezon önce olta takımı kazanıp hiç balık tutamayan bi grup vardı.Şimdi kimdi hatırlamadım.
Su oyunu olduğu için Hakan'ı şanslı görüyorum.Birçok sayı kazanacaktır.Fragmandan gördüğüm kadarıyla bu sezon zaten Hakan-Turabi çekişmesi yapacaklar bence.Hangi taraf kazansın isterlerse ona göre oyun koyacaklar.Ünlüler için su ve zeka oyunları,gönüllüler için parkur vs.
Sahra çok kötü düştü ona da aşırı üzüldüm.Umarım çabuk atlatacağı bir şeydir.Çünkü oyunlarda çok iyiydi.Yazık olur.Daha Turabi'den intikamını alacak.
Hakan reyiz fragmanda "sonuna kadar Turabi'nin karşısındayım" diyor, helal olsun inşallah gömecek Turabi'yi bu hafta. Yalnız bir yerde düşüyor Hakan, umarım Turabi ile yarışırken düşmüyordur.
Sahra fena düşmüş ya içim acıdı resmen, umarım ciddi bir şey yoktur.
Turabi performans olarak çökmüş resmen ilk haftada, devamını bekliyoruz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.