Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turbo yine dobraligini konustirdu hepsine lafı tak tak tak diye yerleştirdi
Bunun için Turbo Turabi Adam içi dışı bir dobra

Lan bu nedir ya şu Turabi'ye Acun'un dur demesi lazım artık sabır taştı ya konuşma tarzı , artisliği , hakaretleri bunlara ne diyecek Acun yarın konseyde gine ne kulp bulacak.

kavga etmeye bile bilmeyen anıla bile saran normal değildir

Hasan beni cidden hayal kırıklığına uğratmaya başladı hadi Hakan'la kavganı bir nebze anlarımda şu Bozok , Turabi , ve Hilmcem'le yakın olmanı anlamam kendine çekin düzen vermesi lazım.

Begüm zaten gözümden iyi düştü iyice sinir olmaya başladım ona elensede gitse kısa zamanda.

Hahaha Turabi zupsr koydu lafı

Bana karaktersiz diyenlerin isimleriyle internet şifresi yaparsam yetersiz karakter diye uyari verir

@beyazsoy alakası yok Anıla sadece palyaço dedi hakan orda atladı.Yoksa normalde Anilla hemen bititecekti olayı

Merve bi sus ya
turabi survivor boyunca palyaçoluk yapıyor. kimse bir şey demedi. turabinin en son laf atacağı kişi anıl. anıla bile sarıyor normal biri değildir. adamın kafasına vur ekmeğini al. anıl hep puan aldı ona sinirlendi. bir insan yenilmesini bilmiyorsa ondan düzgün insan Çıkmaz adam insanların canını acitmaktan zevk alıyor . böyle insan mı olur ya

hümanist hasanin hali yerlerle bir. kendine kötülük yapınca bağırmak hunanistlik değildir. turabi karşı takıma haksızlık yaptığında susan hasan'dan hümanist h bile yok. hasanin foyası ortaya çıkıyor. ilk hasana karşı çıktığımda burda yemediğim hakaret kalmamıştı. Hasan kendine hümanist sadece)))

Yaaa sırf kavga için oyunu izledim yeminle boşsun Hakan yaa.
Sırf mağdura yatmak için böyle davranıyor. Herkeste görüyor yani..

Simdi Begüm elenirse Ünlülerden bir kiz Gönüllülere gececekmi ? Yoksa oyunlar mecburen degisecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...