Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence aklı başında bir insan Turabi barzosunu desteklemez.
))))))​
Aynen oyle normal medeni bir insan turabiyi savunamaz

mervem bugün 5/3 yaptı fena sayılmaz ama günün yıldızı kesinlikle anıl sayamadım ama en az 6 puan kazanmıştır

@Bully @-KADİR-

Adam insanin suratlarija söylüyor.Neyse i adamı diskalifiye ettirmeye calisiyorlar.

Doğukan Hasan Merve Aydın hepsi çakalın önde gideni.Al birini vur ötekine.. Doğukan daha dine kadar bernaya adayı zehir ettin hint sefili
hakan daha dine kadar anıla hakkımı helal etmiyorum dedin anıl kotu oyuncu dedin hak yiyerek sisirdigin göbek dedin ne oldu da döndün.Çakallar

))))))​
Aynen oyle normal medeni bir insan turabiyi savunamaz​

Sahsen Turabi'yi desteklememe ragmen bence çok yanliş bi cümle kurdun zevkler ve renkler tartisilmaz. Sen simdi normal medeni bir insan Turabi'yi savunmaz dedin. Baska biri cikip Fenerbahce'yi savunan normal ve medeni degildir dese sen normal ve medeni bir insan olmayacak misin ? (Örnek olsun diye söylüyorum sakın alinma ) Lütfen yorum yaparken insanlari kirmamaya dikkat et çünkü bence bu cümleyi düsünmeden yazdin.

Sen bize deli mi diyosun ?

---Tapatalk---​
Turabi yi mi savunuyorsun oyleyse ustune alinabilirsin ne yazdigumda gayet acik

))))))​
Aynen oyle normal medeni bir insan turabiyi savunamaz​

Sahsen Turabi'yi desteklememe ragmen bence çok yanliş bi cümle kurdun zevkler ve renkler tartisilmaz. Sen simdi normal medeni bir insan Turabi'yi savunmaz dedin. Baska biri cikip Fenerbahce'yi savunan normal ve medeni degildir dese sen normal ve medeni bir insan olmayacak misin ? (Örnek olsun diye söylüyorum sakın alinma ) Lütfen yorum yaparken insanlari kirmamaya dikkat et çünkü bence bu cümleyi düsünmeden yazdin.​
Kirmak icin falan tabi ki yazmam aga bu tip seyler icin degmez dedigim gibi medeni bir insan turabiyi savunamaz sevebilir ama savunamaz verdigin ornekde oldukca alakasiz olmus

Bana gore feneri tutan da medeni bir insan değil.
/@-KADİR-

İNADİNA TURBO
Lan ne alakasi var aga sap yiyip saman si.mayin 😀 bari biraz mantikli birsey bul

Birleşme partisinde Turabi ve Anıl'ın arası çok iyi değil miydi?

Diger kizlar Turabi'ye tek laf edemezken bir tek Merve konusuyor.

Ünlüler sevinmeyecek mi anlamadım. Ne zaman sevinseler, gönüllüler burun kıvırıyor.

1. Turabi geçen sene Yiğit doktor dedi diye ortalığı ayağa kaldırmamışmıydı? Bi insan bu kadar çirkef olamaz. Hem de Yiğit ona dememişti.

2. Merte el kol hareketi yapıyor diye ayarım diyen Turabinin eli kolu durmuyor.

3. Kızlara saygılıyım diyen Turabiden saygının s'sini görmedim.

Benim için Hasan 1 Turabi 2 dır.

---Tapatalk---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...