Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati duygu turabiyi de sevmiyor
ayrıca şu hakana yaptığını da savunma boşuna bence dokunmasa bile girmiş adamın dibine boğaz kesme hareketi yapıyor çok ağır derece de tahrik var uzaktan yapsın sonra hakan bir tane vursa ona hakan suçlu olcak yok böyle bir saçmalık

Merhaba @eskici Dün Pascal 'da aldı gönüllülerin bayrağını attı. Yani showunu herkes yapıyor bir zahmet Turbo'da yapsın.

@Yiğitt toparlansın çok iyi olur ama kandırmıyorsun dimi beni doğru söylüyorsun

@sokak sanati merhaba canım
ne bayrağından bahsediyorsun kardeşim turabi artistlik yapsın ona birşey demem ama dün yaptığı ağır tahrikti bu kadarı fazla
pascala yapsaydı o hareketi dayak yerdi

@eskici bir oyunda parkur tamamlayıp bayrak kaldiriyorlardi gani şu merdiven süzme falan. oyunda Pascal ünlülerin bayrağını kaldırdı sonra gitti gönüllülerin bayrağını yere attı. Buda saygısızlık ti ama bir şey diyen olmadı ama nedense benzer hareketleri turabi yapınca büyük olay oluyor.
Evet biraz abartı vardı ama temas yoktu bit şey yoktu. Ayrıca Hakan kaşındi Tueabi'de kaşıDi.
Turabi'yi seçerse sonuçlarına katlanır.

Hee Hakan orada temas olmadığı halde temas var diyerek nasıl zehirli düşüncelere ship olduğunu gösterdi.
Zaten gizem aşkı üstünden oy toplamaya çalışıyor yine. İyice sinirim Ona.

iyi olmuş
diğeerleri de sevmiyidir onu ama söylmiyorlardır

bu arada sedacığım yok fragmanda reytingleri düşcek macunun
Muhattap olmuyolarki hırboy'la adam şow yapıyor artis artis hareketler iyice kıl kapmışlardır uzak duruyolar senin Seda'dan ses seda yok fragmanda

@cevaa reyiz sen izliyormuydun seni etiketlemedim ama haberim verim fragman yukarda

ne şovu la komedi şovu mu
o konsey konuşmasını izleyip izleeyip gülüyorum

Yok reyiz daha izlemeye başlamadım, 2-3 hafta sonra ortalık kızışınca başlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...