Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati Begüm ve Nadya çok iyi.Sen de onları seviyon.Bu yüzden Turabi'ye az da olsa sevmeye başladım :F

begüm'de çok tatlı bir masumiyet var. Hep iyi yaa o nedenle çok sempatik geliyor hep kazansın istiyorum.:X Nadya'da çok becerili.:Z
Çok güzel yapıyorsun bu arada. turabi son oyunda ki performansı ile yarışa alıştığını gösterdi.:Z Artık destekçilerimiz çoğalır.:Z

Uff Begüm düşürmüş.:(

KIskanç Merve Aydın.:F

Hakan yüzme dışında iş çıkaramayacak bu belli oldu. Bireyselde berbatmış.:kiki:

@sokak sanati dün laf oldu Ünlüler Duygu laf etti gibisinden. Sonra MERVE AYDIN takımına Duygu öyle bir şey demez ben biliyorum onu dddi. :Z

Merveyi artık seviyorum ve ünlülerden favorim.

şimdi ada konseyini izledim d bu turabi ne gereksiz adam saçma saçma konuşmuş yine:F sahra iyi cvp vermiş ama :F kim gitti karşı takıma taner mi hakan mı @Cengo @sokak sanati

Geçen yılda izlemedin.:F Ayrıca çok iyi bu sezonkiler.:Z Turabi'yi destekleyeceksen gel. Zaten 3 güne pert oldu buradakiler benim çenemden. Anca sen dayanabilirsin ama Seda Turbo'nun yanında.:Z
adalar birleşsin merve ilehakan onu ikna dr sdoşum doğru yolu bulur :F istatistikler baktım turbon parlak değil :F serenay coşmuş :F taner herkese yenilmiş hamlamış herhalde:F

Dün ne oldu tam olarak biri beni aydınlatsın izleyemedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...