Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklama yapmışlar .

Son 2 Bilgi Yanlış..
Kabul Edilmeyecek Bir Durum Yok..
KUSURA BAKMAYIN..
Yarınki Dokunulmazlık GÖNÜLLÜLER'in Olacak..
Bundan Sonra Yapacağımız Hataların da TELAFİSİ YOK !!

@beyazsoy @Billy Kane

Merve'nin istatistiklerini dusurmek icin kasiyorlar zaten.Kotu oldugu oyun her carsamba oynanacakmis.Bugun de 2 erkekle yaristi falan.Berna 1 tane alip cekildi.Merve'yi de rezil yonlendirdi.

@RevaN istatistikleri fazla önemseme izliyoruz görüyoruz zaten merve mi oyunlarda daha iyi Berna mı bence rahat merve
Ben de öyle düşünüyorum hatta çoğu kişi. Zaten erkekler de dahil en çok oyunu Merve oynamış, diğerleri daha 100'ü geçmezken, o 112 oyun oynamış, oyun başında oyun dışı kalan Merve her ne hikmetse 3 oyun oynadı, oyun dışı kalmayan Berna ise 1 oyun oynadı.

Benim Survivor fikstürlerine hiçbir zaman aklım ermedi zaten.

Serenay puan alamadı ama en iyi yönlendirmeyi o yaptı

Serenay puan alamadı ama en iyi yönlendirmeyi o yaptı
Aynen, Bernayı yine yönlendirici seçtiler ben onu hiç anlamadım.

Kız diğeri yönlendirince bile heyecanlanıyor, benchten bağırıyor, orada nasıl heyecanlanmasın? Berbat yönetti.

Oha Bozok kafa atıyor resmen Hakan'a Acun'da sakin diyor 😱

Hakan bu sefer de liderim diye konusmaya baslamis lol.

Aha magdur olacak simdi de.Ulan Bozok.

geçen hafta da sallandi o lost. bozok gidiyordu ama bernanin kizkardesi acuna sallayınca gerçek çıktı

Oha Bozok kafa atıyor Hakan'a 😱

Bu diskalifiyedir arkadaş Berna dokundu diye atıldı.

Acun kesin isteyerek yapmadı diye atmaz Bozok'u.

Devamliligi gelmedi diye diskalifiye etmez Bozok'u.Turabi gibi 1 hafta ceza alir.

Bunun bahanesi olmaz nasıl kafa attı ya merak ettim kesin elenir o zaman

Bunun bahanesi olmaz nasıl kafa attı ya merak ettim kesin elenir o zaman
Aga her zamanki itici bağırışıyla Hakan'ın üzerine doğru gitti kafa atmayı isteyerek yaptığını sanmıyorum ama sonuç olarak kafa atmış oldu Hakan'a.

Ağır bir ceza gerekir temas oldu sonuçta.

Beyoğlu 1. Noter Bozoğu göndermez.

Bu arada diskalifiye olmayabilir. Nasıl mı? Berna diskalifiye olunca adada oylama yapmışlar. Turabi, Sahra, Ertunga kurtu, Müge gitsin demiş (yani geçen sene Turabi köleleri), Mert ve Yiğit kalsın demiş.

Oylama yapsa gönüllüler arasında kalsını çok rahat alır.

Doğukan da puan alınca afedersiniz bir tarafları kalkıyor. Merveye laf çakıyor ama o her oyun tam puan alıyor, şimdi 1 puan aldı diye yüklenemezsin.

Bir zamanlar ben tam puan aldım, diğerleri alamıyor benim günahım ne diyen de sendin Doğu. Ben bu oyun harici ne zaman oyun kazandın hatırlamıyorum bile.

Zaten oyunlarından birisi Begümdü.

Merve de Begümle olanı kazandı da, kızı 2 erkekle çıkardılar, ikisine de yenildi. Erkekleri de mi yensin? Sen bile yenemiyorsun onları.

Son düzenleme:
acun buna nasıl bir kulp takacak bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...