Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah Hasan ünlülere geçer

Doğu bu hafta bencede yolcu olacak.
Çok kötü performansı.
Bende Hasan'ın banko olduğunu düşünüyorum. Serenay'i bence Acun göndertmez sonuçta amrrve Aydın olayı var ve Berna bize gelir ki ne kadar güzel olur.
Gönüllülerin suan en sevmediği isim Hasan ve diğerleri çok iyi.
5'li Final olur.

hasan karşıya geçtiğinde turabi ve yancılarına ızdırap çektirecek oyunlarda bunu istiyodum İnşallah olur

Sen bi oyundan bahsediyorsun ben genele yayıyorum.
Hasan'ı 1. Yapan Turabi'ydi oda olmayacağına göre 1.likte olamaz bence.

Sen bi oyundan bahsediyorsun ben genele yayıyorum.
Hasan'ı 1. Yapan Turabi'ydi oda olmayacağına göre 1.likte olamaz bence.
ilk defa kaybetmedi zaten daha önce de anıla hakana oyun veriyordu herkeste veriyor oluyor bunlar
hasan artık 1.
1 olur tamam dersin 2 olur hadi neyse dersin 3 e de eyvallah ama adam 4 konseydir üst üste 1.oluyor bunun başka bi örneği yok artık halk camokanın arkasında ve yarışmanın en büyük favorisi

Ben istatistiğe bakarım. Turabi Hasan'a %10'luk ir fark atmış mı başarı oranında evet atmış. Konu kapanmıştır.😉

ben yarışmacıların takım değiştireceklerini düşünmüyorum öyle birşey olsaydı söylenirdi,geçen sene merve nasıl parkur oyunlarında erkeklerle yarıştı sahra da öyle yine aynısı olur

turabinin başarı oranı %63 hasanın %58 yani öyle %10luk fark falan yok kapanabilir

turabinin başarı oranı %63 hasanın %58 yani öyle %10luk fark falan yok kapanabilir

Turabi geçen akşam düşürdü biraz başarı oranını. Hasan'da artmış. Ben en son baktığıma göre söyledim. %57'ye %65'di.
Hee Hasan Anıl ve Hakan'a karşı yarıştı şimdi Hilmi ve Turabi hatta Bozok'a karşı yarışacak. Bunlar %60 %70 başarısı olan yarışmacılar.

zaten her gün oyun oluyo ve değişiyo ama en son ne o önemli şu an %5 ve her an geçebilir

zaten her gün oyun oluyo ve değişiyo ama en son ne o önemli şu an %5 ve her an geçebilir

Geçme ihtimali elbet var ama rakiplerinin eskiye oranla daha güçlü olduğu gerçeğini göz ardı edersek var.
HilmiCem'e karşı oyun kazanma ihtimali yok bence Hasan'ın. Turabi'de en az 4-3 kazanır ona karşı ve Bozok'da 4-2 yapar bence. Yani şuan ki durumdan bunu çıkarttım ben.

ben bu saatten sonra bir yarışmacının takım değiştireceğini düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...