İnşallah Hasan ünlülere geçerDokunulmazlığı ünlüler kaybederse ve dönek Doğu elenirse,Serenay karşı takıma geçer.Çünkü Merve-Anıl-Berna 3 kişi Serenay'ı yazarlar.Gönülülerden de Turabi tayfası 3 kişi olduğundan Hasan ünlülere geçer.
hasan karşıya geçtiğinde turabi ve yancılarına ızdırap çektirecek oyunlarda bunu istiyodum İnşallah olurDoğu bu hafta bencede yolcu olacak.Çok kötü performansı.
Bende Hasan'ın banko olduğunu düşünüyorum. Serenay'i bence Acun göndertmez sonuçta amrrve Aydın olayı var ve Berna bize gelir ki ne kadar güzel olur.Gönüllülerin suan en sevmediği isim Hasan ve diğerleri çok iyi.5'li Final olur.
ilk defa kaybetmedi zaten daha önce de anıla hakana oyun veriyordu herkeste veriyor oluyor bunlarSen bi oyundan bahsediyorsun ben genele yayıyorum.Hasan'ı 1. Yapan Turabi'ydi oda olmayacağına göre 1.likte olamaz bence.
ilk defa kaybetmedi zaten daha önce de anıla hakana oyun veriyordu herkeste veriyor oluyor bunlar
hasan artık 1.1 olur tamam dersin 2 olur hadi neyse dersin 3 e de eyvallah ama adam 4 konseydir üst üste 1.oluyor bunun başka bi örneği yok artık halk camokanın arkasında ve yarışmanın en büyük favorisi
turabinin başarı oranı %63 hasanın %58 yani öyle %10luk fark falan yok kapanabilir
zaten her gün oyun oluyo ve değişiyo ama en son ne o önemli şu an %5 ve her an geçebilirTurabi geçen akşam düşürdü biraz başarı oranını. Hasan'da artmış. Ben en son baktığıma göre söyledim. %57'ye %65'di.
Hee Hasan Anıl ve Hakan'a karşı yarıştı şimdi Hilmi ve Turabi hatta Bozok'a karşı yarışacak. Bunlar %60 %70 başarısı olan yarışmacılar.
zaten her gün oyun oluyo ve değişiyo ama en son ne o önemli şu an %5 ve her an geçebilir
ben bu saatten sonra bir yarışmacının takım değiştireceğini düşünmüyorumGeçme ihtimali elbet var ama rakiplerinin eskiye oranla daha güçlü olduğu gerçeğini göz ardı edersek var.HilmiCem'e karşı oyun kazanma ihtimali yok bence Hasan'ın. Turabi'de en az 4-3 kazanır ona karşı ve Bozok'da 4-2 yapar bence. Yani şuan ki durumdan bunu çıkarttım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?