Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Billy Kane sero duygusal bir kız ve tekrar incinmek istemeyebilir. Ben kesinlikle hak veriyorum ve tecrübeyi tecrübe edersen aptallık yapar. :)

Neyse biz ünlüleri tutarak bir takımız, şimdi olayı Merve-Serenay kırgınlığına çekip bizi bir-birimize düşüremezsiniz. Onlar takım hala, kaç kere çak diye çaktılar da ellerini.

İkisi de kendini ifade etti. Serenay kırgınım dedi, Merve yine olsa yine yaparım dedi.

Barışırlar barışmazlar orası beni enterese etmez. Şimdilik takım ruhundayım. :D

@Billy Kane sero duygusal bir kız ve tekrar incinmek istemeyebilir. Ben kesinlikle hak veriyorum ve tecrübeyi tecrübe edersen aptallık yapar. :)
merve mesafeli davranıyor. yani oyunlarda tebrik ediyor en azından. serenay yeniden eskisi gibi iyi dost olsun demiyorum benim demek istediğim tebrik etmeliydi ama hiç bir şey yapmıyor.

Geçen sene başına gelenlerden sonra bence tam isabetli karar almış. Birisiyle arkadaş olursa sonra ismini yazarsa yine kıyamet kopar.
Kız profesyonel, takımını düşünerek hareket etti. Serenay ise duygusal bir kız. Bu yüzden arkadaşının kendisini yazmasını kaldıramadı. İki zıt düşünce var ortada, ikisine de saygı duyuyorum. Ama abarttılar sanki ya aralarındaki bu soğukluğa son vermeliler bir an önce. Gerçi 1 yıldır sorunu çözemedilerse bu saatten sonra da çözemezler gibi. :D

İyi geceler herkese. :S :A

Apachi+Turabi.jpg

Aynen herkes kendi desteklediğinin arkasında sonuna kadar Serenay her konuda da haklı.. :)

Yaa @RevaN yarışma ile ilgisi olmayan şeylerle ugrastirmasan bizi. Profesyonel bir insanı desteklediğini belli etmeni tercih ederim.😉

Kız profesyonel, takımını düşünerek hareket etti. Serenay ise duygusal bir kız. Bu yüzden arkadaşının kendisini yazmasını kaldıramadı. İki zıt düşünce var ortada, ikisine de saygı duyuyorum. Ama abarttılar sanki ya aralarındaki bu soğukluğa son vermeliler bir an önce. Gerçi 1 yıldır sorunu çözemedilerse bu saatten sonra da çözemezler gibi. :D
Ama Ahmet Dursun ve Gökhan da Mervenin arkadaşıydı. Arkadaşlar arasında bir karar verilecekse en zayıfı gitmeli. Ayrıca Merve daha adada Serenaya ben seni söyleyeceğim demişti, arkasından iş çevirmedi yani.

Ayrıca geçen sene Finalde Merve demişti zaten Serenay bir dönem 1. oldu, oradan Tolgayı eleyecek tek kişi Serenaydı. Serenay eğer Tolgadan daha az oy almışsa kendi suçudur. Demek halkın gözende Tolga daha üstünmüş.

Ama bu sene Serenay çok iyi gerçekten.

Tiple yargılamanın bir anlamı yok zaten. :) Evet erkeklerde Favorim Hakan, Turabi'nin davranışlarını sevmiyorum ama dış görünüşüyle yargılanmamalı kimse. Hele ki profesyonel bir yarışmacïyı destekliyorsanız. :)

@eskici Duygu gibi bir cazgiri destekleyecek ime bırakırım izlemeyi daha iyi.:kiki:

Bu arada @Yiğitt az önce yine kışkırtti bu eskici melunü yanlışlıkla cazgiri dedim senin kıza. Gönüllüler Forever. :Z

@sokak sanati hani duyguya laf atmayacaktın ayıp oluyor kız kendini ezdirmiyor cazgır oluyor arkadaş bu ne biçim nerde bu devlet nerde bu millet :F

serenay a laf yok çok efendi bir kız bulunduğu davranış şeklide on numara en iyisini yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...