Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begüm elenseydi keşke çok ağlıyo

komplo teorileri gelmeye başladı. twitter yikiliyordur şimdi)) @Harunnn60 olsa bütün komplo teorilerini aktarirdi)))

Geçen sene elenmesine sevindiğim Sahra, bu sene elenirken ben ağladım.
Gerçekten çok üzüldüm... Sahra gitmeyi haketmiyordu. Kendisi de çok üzüldü. Bozok gitseydi keşke.

Şimdi Acun, 2 erkek 1 kız oynatır bu da ünlüler için kötü olacak.

Ah Sahra ah.

Begümün dokunulmazlık oyununda Hilmiceme bırak demesi mi kurtardı yani şimdi onu?
Begüm gitseydi belki Sahra ile ada hayatı daha renkli olabilirdi. Begüm çok sıkıcı.

Begüm dokunulmazlık kazansaydı belki Bozok`un oyu yükselmeyecekti bu şekilde.

Arkadaşlar şike mike yok. Adı yazılacağı tahmin edildiği her an Bozok`un oyu yükseliyor. Bu nedenl Turabiler gibi hep ters köşe yapmak lazım.

sahra niye bu kadar üzüldü çünkü kız hayatında ilk kez anıl kadar yakışıklı bir erkeğin gosunde başına yasladi bu durumu hayatı boyunca bir daha yaşaması imkansız ona bu kadar ağladı)))

Son düzenleme:
konseyde hasanın 1.olmasına çok sevindim ama maalesef sahra elendi geçen sene de üzülmüştüm gittiğine bu sene de üzüldüm ve çok şaşırdım,sms sıralaması okadar değişiyo ki sonda olan isimler bir anda ilk 3e giriyo

Sahra bu sene Turabisiz Sahrayı gösterdi bize. Bu Sahra çok iyiydi. Geçen senenin aksine tamamen iyi yürekliydi. Yokluğunu gerçekten en çok hiss edeceğim isimlerden birisi. Hani Bozok ve ya Begüm gitse bir zerre hiss etmem yokluklarını ama Sahra gerçekten hiss edilecek.

Twitterda en fazla takipçisi olan Demet Kakalın destek oldu, Hilmi dokunulmaz ve yine Turabiye 1. olamadı.
Daha da olamaz arkadaş. Good Bye ona da.

@sürgünüm @ABAY_06 gecen hafta dokunulmazlik öncesi bu yazimi @olizvel e yazmistim. Dediklerim cikti. Unluler iki kez ust uste dokunulmazlik aldi ve Gönullerin ikinci konseyinde sasirtici sonuc cikti.

" Beyoğlu 1. noter bozokun arkadaşı galiba.
"

Sesli güldürdü bu yorum.

Ben demıstım.Sahra ve Berna arasındakı gerilimi bitirdiklerine gore tek tek ıkısını yolculayacagız.

Son düzenleme:
@RevaN Begüm'ün gitmemesine oldukça sevindim.O yüzden Hilmicem'e sevgim arttı.Hem ilk hafta onu kurtardı hem de şimdi.İlk hafta eğer Turabi'ye beni söyle demeseydi Begüm gidiyordu

Artık Begüm-Hasan'dan biri dokunulmazlık almazsa olan olacak.

Begüm bence cok sevindi bu duruma. Tek kiz kaldim finale kadar yururum diye dusunuyordur herhalde. Bundan sonra artik diger oyunlardada kizli erkekli yarisma izleriz. Bence Acun artik uzatmasin bireysele dönsun. Zaten kurallarla hep oynuyor

Bu arada bu sahra anila asik galiba bana öyle geliyor

Sahra ciddi ciddi gitti ya la.

Neyse olumlu yönden bakalım. 3 kişi Turabi lerin taraf ve sayı üstünlüğü bizde. Bireyselde %75 bizimkilerde. Hasan sadece paçayı kurtarabilir artık.

SMS sonuçlarında kesinlikle oynama olduğunu düşünmüyorum.

Bozok'un ismi yazılacağı tahmin edildi ve Hilminin fanları ve eğer varsa kendi fanları da oy attılar bu hafta.

Sahranın ismi yazılacağı tahmin edildi ancak Hasan'ın dokunulmazlığı olmadığı için ve topun ağzında o da olabileceği için sadece kendi fanları oy attı Sahraya.

Begümün de isminin söylenmeyeceği gayet açıktı yani, normal bir sıralama.

Acun'un hiçbir çıkarı olamaz bu işten. Onun için Bozok gitti, Sahra gitti fark etmez. Hatta Sahra Bozok'tan daha kavgacıydı, gönderseydi Bozok'u gönderirdi.

Tabii ki kendi içinde favorisi olabilir hatta bana göre gönüllüleri tutuyor ama SMS sıralaması ile oyanaycak kadar da delirmedi. Bu program yıllara meydan okuyan bir program, Turabisi şusu busu gitmesin diye Acun hiçbir zaman prestiji tehlikeye atmaz ve hak yemez. Bu benim fikrim.

uyuya kalmıştır yine))))
Kadın gönderdiği SMS`ler ile Turabiye 500.000 TL vermişti şimdi.

dokunulmazlık almazsa begüm kesin gidici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...