Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve ve Serenay ne ise Hakan ve Anıl da o. Bunu kafana yaz Hakan.

Merve o kadar oyun kazanıyor ama 1. Serenay oluyor. Adalet nerde o zaman? Senin yerine de Anılın 1. olması da gayet mantıklı. Hiç alınma.

130 oyun oynamadım, oynadığın oyun 104. Kendini ortalamanın üstünde zannediyorsun ya, en çok ona gülüyorum. 44 oyun kazanıp, 60 oyun kaybetmişsin.

SIKILDIM . konsey cikmadi bir turlu. sonuca sonra bakarim artik. genelde izlemedigimde olaylar cok oluyor.
Hadi size iyi seyirler

hasan denge oyunu gibi sadece karşındakini devireceksin yada minder oyunu adamı minder dışına atacaksın gibi kuralları az olan yarışmalarda
daha iyi acaba neden))))

turabiye diyorduk alakasız sözler kullanma diye hasani unutmuşum))) klasik karınca balık hikayesini anlatıp suyu sms oylarına benzetti ya ne diyeyim))) ne alaka hasan suyun gelip gitmesi balık ve karınca karar vermez ama smsnin gelip girmesi size bağlı mesela turabi yanlış yaptığı için smssi gitti

Sıkıntılı değilse niye deliriyorsun Hasan 1. olduğunda Kurabiye?

Acun söylemese İstanbulda olduğunu anlamayacaktım Yeminle.

Bozok: düşüncelerimi konuşarak ifade eden birisi değilim. Genelde iticilikte son nokta olarak çemkiriyorum.

İnşallah bozulmaz aranız. Ben sizi tutuyorum gönüllüler. (Acun)

Oleeeyyyy laaaaaann. Hasan 1. oldu yine. Turabi olacak diyenler nerede?

Hasan nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Turabi gitse artık ne güzel olur.

Turabi diyordu beni çekemeyen sabır çeksin diye. Şimdi kendisi sabır çekiyor Hasanı çekemediği için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...