Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bu kadar Kızların en iyisi Serenaymış!!!! Yaşasın be bravo kızıma!!!

serenay yalan atma mutluluktan uçuyor ama sevinmedim diyor

Serenay'a tebrikler ama ben dahil herkes de iyi biliyor ki, en iyi kız orada Merve. Hatta tüm Survivor tarihinde.

Hiçbir oyun en iyiyi gösteremez, Taner Pascaldan daha mı iyi Allahını seven söylesin.

Doğukan niye bu kadar tırtlaşmış yahu?
Hemen vazgeçiyor...

Son düzenleme:
evet erkekleri görelim kimin kazanacağını biliyorum

Serenay tüm kızları eleyerek sembolü aldı.. Umarım bazıları cevabını almıştır.

Anıl kazansın.

Dediğim gibi Turabi elendi, çünkü oyun kıvrımlı olduğu için beyin kıvrımı da gerekti.

serenay ile merve'yi eşit buluyorum ben. seranay oyunlarda panik yapıyor panik yapınca hata yapıyor ve bu yüzden kazanacağı oyunları hep kaybediyor. sembol oyununda en iyisi kazandı bence. merve kötü değil tabiiki ama eşitlerdi birinden biri kazanacaktı o sero oldu tebrikler seroya.

erkeklerde anıl favorim bakalım kazanıcakmı.

Merve sadece atmalarda kötü bence yoksa Serenaydan daha güçlü.

Beyin kıvrımları kadar laf ediliyor Turabi'ye. Cidden nasıl bir kin yada cekememezlik anlamadım.

katılmıyorum eşitler bence. dediğim gibi serenay çok panik yapıyor ve hata yapıyor. merve çok sakin oynuyor hata yapmıyor bu yüzden kazanıyor çoğu oyunu.
Serenay hangi konuda Merveden daha iyi mesela? Örnek.
Bir tek atma diyebilirim.

Beyin kıvrımları kadar laf ediliyor Turabi'ye. Cidden nasıl bir kin yada cekememezlik anlamadım.
Hangi kıvrım? Laf edebilmemiz için öncelikle kıvrımın olması gerkiyor.

birisi çok iyi demiyorum bak eşitler. seranayda çok hızlı mervede. atışlarda seranay daha iyi merve kötü. yüzmede de ne iyiler ne kötü, orta.
Bilmiyorum orası senin fikrin tabii ki. Bence de Serenay'da bu sene güçlenme var ama Merve şimdilik bana aynı gibi geldi. Ama kesinlikle bana göre Merve daha iyi, herkesin iyi, kötü olduğu yerler var ama Merve sadece atışta Serenaydan daha kötü gibi geliyor bana. O da bazı atışlar.

Sahra dedi zaten benim rakipim bir tek Merve diye.

Açıkçası Begüm o sembolü alabilirdi.Dengede birden bir şey oldu ve düşürdü yoksa.Begüm o sembolü alabilirdi.Nadya ilk dörde girerek büyük başarı gösterdi.Almeda'nın açılmasını bekliyorum

Gönüllüler Sahra, Hilmicem ve Turabi sayesinde ilk kez ödül oyunu kazandılar tebrikler. O 3'lü parkurlarda çok hızlılar cidden. ss

Serenay sembolü aldı tebrik ederim.

Erkeklerde de iki sevdiğim isim, Doğukan ve Anıl finale kaldı. İkisi de adamım kim kazanırsa kazansın sevinirim ama Anıl kazanacak gibi.
Turabi labirent oyununu beceremedi neyse ki yoksa çekiçleri çok iyi atıp sembolü alırdı iyi oldu.

Sonuç olarak ünlüler sembol kazanmış olacaklar güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...