Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alakası var bunların diziyle, senaryoyla, oynamayla.
Başarı sadece 1.olmak değildir. Bence Hakan Survivor'un en başarılı yarışmacılarından biri. Ve hiçbir zaman aşkı önüne geçmedi.

Oh olsun ona hiç üzülmedim.

Ne alakası mı var. Bir yazdığını okusana. Hakan nasıl mağdur görünüyor, diğer yarışmacılar nasılda şeytan görünüyor. Yada Hakan nasıl aşık görünüyor. Bunları hepsi oyun bu böyle. Gerçekten aşıktırlar bende inanıyorum ama bu bu durumu kullanmadıkları anlamına gelmiyor ki kullandıkları bariz zaten.

Neyse sana ayrılan sürenin sonuna geldim ben.

Pazar gününden beri 40 sayfa yazmışız.
Tebrikler posttu arkadaşlarım @Yiğitt @ABAY_06 @Bully @ozgur2113 @yigit_00 @yatutarsa @eskici @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @KayıpSehir .

ben pek katılamadım size maşallah

Seda deme bana.
ama Sero olayında bayağı oynadı o da herkes Serenay üzerinden prim yapmaya çalışıyor dedi..
doğru.

O konuda Seda haklıydı bence ve benim gibi düşünenler de epey vardı.
Yok sen yanlış hatırlıyor olabilirsin bir hafızanı yokla istersen.
Seda'nın ailesinden akrabalarına kadar küfürler edildi hatta Serenay fanları ''yeter'' dedi.
İsterse Annem, Babam , Halam, Dayım, Bakkal Amca için der kimseyi ilgilendirmez bu. Ki Serenay ''asil'' bir kız olduğu için cevap dahi vermedi.

Gayet doğru hatırlıyorum.Serenay fanları baya abartmıştı.Onları zaten fazla takmıyorum
Halkın yarısı Seda'yı destekliyordu

Gayet doğru hatırlıyorum.Serenay fanları baya abartmıştı.Onları zaten fazla takmıyorum
Halkın yarısı Seda'yı destekliyordu
Yok biz de zaten Seda karakterini takmıyoruz bizim için etkisiz eleman.
fanları olmadığı için onlarla da kavga edemedik, bekledik ama gelen olmadı.. İstersek çok fena uğraşırdık.
3-5 kişi Halkın yarısı olmuyor, Serenay fanlarını biliyorsunuzdur, hafife alınmaz.

Evet biliyorum Tolga'yı eleyemeyen fanlar

Evet biliyorum Tolga'yı eleyemeyen fanlar
En azından ''Fanız'' biz ama maalesef Seda'nın toplasan 3-5 fanı dahi yok onlarda Anne Babası.
geçen gün ''SerenayınTırnağı OlamazsınSeda'' Dünya Gündeminde 1 saaten fazla kaldi, neden acaba? Aaa ben düşündüm cevap veriyorum! SERENAY FANLARI hani Seda'nın hiç olmayan, okey?

Şahsen Seda'nın favorisi yok diyorsun ya gülüyorum
Fanınız daha çok diye Seda'dan daha iyi olmadınız bunu da bilin

Şahsen Seda'nın favorisi yok diyorsun ya gülüyorum
Fanınız daha çok diye Seda'dan daha iyi olmadınız bunu da bilin
Valla fanımız daha çok mantıksal olarak daha iyi olduğumuz anlamına geliyor.
Serenay'ın parkurda ve diğer oyunlarda Seda'yı yeneceği günleri mesela biz merakla bekliyoruz biz derken tüm Türkiye.
Bebeğimin hakkına daha fazla konuşmak istemiyorum sonra nazar değiyor.

Ben post kasmyorum knkiler.
Neden?

Yalnız Seda Serenay'ı ezdiğinde bu sözleri hatırlatırım

Yalnız Seda Serenay'ı ezdiğinde bu sözleri hatırlatırım
Ben kelimemi dikkatli seçtim ''yener'' dedim sen de düzgün kullanacaksın.
Kışkırtma beni.
senin tabirin ile Seda önce çenesini kapatmaktan ve gözlerini kocaman açmaktan fırsat bulursa Serenay'ımı ''ezer''.
göreceğiz zaten bugün. @hayret bi şey

Ne yazik ki artik cogu kisi sosyal medyaya gore konusuyo, ya kardesim survivoru 10 milyon kisi izliyosa sosyal medya bunun %5 i falandir ya herseyi oraya gore konusmayin, mesela gecen sene evet Serenay bir kere 1.oldu ama sonra Tolga,Merve falan ondan daha cok oy alarak serenay elendi. Yani hersey sosyal medya degil. Survivor izleyen ama internete yorum yapmayan milyonlarca insan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...