Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan sağolsun gerdi ortalığı. milletçe alkışlıyoruz.

seranay evet survivorun çok küçüksün ))) abart ağlamayı ergenleri iyi kaldırirsın. twitter'da ki ergenler fena coşmustur)))

Pascal buyuk terbiyesiz gercekten berna ya da birsey demiyorum ne tur bir insan oldugunu zaten gosterdi

pascal formuna kavuşmaya başlamış enteresan işi götürüyor

dünkü bölümü bugün izledim bugünkü bölümü de cumaya kadar izlerim

hasan nasıldı oyunda arkadaşlar biri kısaca anlatırsa sevinirim
sanırım sembolde finalde kaybetmiş adam hep finalde king

Serenay belki gerçekten üzülüyor ama o kadar show yapmış ki, yalancının evi yandı kimse inanmadı hesabı.

Bence Ünlüler takımı sözleşip Acuna saldırsalardı. Onun yüzünden kaybettiler zaten.

Sırada Merve Aydın (2/2 yapan) ve Nadya (2/0) varken onları atlayıp Doğukanı oyuna çıkarmak Acunun hilesi. 1 oyun alamayan Doğukan ve atış ustası Bozok.

Sonra da yine Merve kaldı Serenay çıktı.

anılı destekleyen ergen tayfadan irrite oluyorum anıl ne lan

anılı destekleyen ergen tayfadan irrite oluyorum anıl ne lan
Anıl bugün rüzgar estirdi parkurda. Herkesden açık ara önde geldi ama atamadı. Çünkü halkaları 2 el ile atıyordu. Hep 1 saniye ile kaybetti.

Acun hangi takımı istiyorsa o kazanıyor. Şike yapıyor tabii fenerli, beklerim.

Atış kralı Bozok 4. Oyuna çıkaran, 3 erkeği ard arda oynadan da Acununta kendisi.

Hakan'ın Turabi'ye yanaşma çabaları çok komikti bugün.
))))

@Bully Hakan'in Turabi hakkindaki sozlerine ne diyorsun?

Merve sembolü kazandı Allahtan. Yoksa moralim bozulmuştu. :|

Acunun hilesinin siniri ancak böyle geçer.

@dosimosi kısa bi çözümleme yapsan camoka ile ilgili

Serenay iyi sov yaptı bugün
anılda sakat degilken bu kadar iyi yarısmıyordu bugün nasıl yarıstı böyle anlamdim

oyun baya heycanlıydı yine 9-9a kadar geldi ama kaybettik olsun

Okudum simdi.Hakan degil ama bence sen cok iyi niyetlisin. 😉
Ben Hakan'ı 2010 yılından beri çok severim takip ederim onun çok iyi bir insan olduğunu biliyorum. Bazı durumlarda kendini yanlış ifade ediyor olabilir ama ben sonuna kadar arkasındayım onun.

ya arkadaş biriniz yazsanıza hasan bugün nasıldı

Ben Hakan'ı 2010 yılından beri çok severim takip ederim onun çok iyi bir insan olduğunu biliyorum. Bazı durumlarda kendini yanlış ifade ediyor olabilir ama ben sonuna kadar arkasındayım onun.
aynen hakan adamdır çok zeki ve akıllıdır ama turabiye düşman olmazsa gözümden düşer

Tamam Serenay 1. Olacaksın bu hafta anladık yeter.

Madem anneni düşünüyorsun, seni görüp üzüleceğini de düşünmelisin. Herşeyi anlarım da röpörtaj verince de ağlıyorsun, yuh.

ya arkadaş biriniz yazsanıza hasan bugün nasıldı

aynen hakan adamdır çok zeki ve akıllıdır ama turabiye düşman olmazsa gözümden düşer​
Hasan 3/2 yaptı. Pascala yenildi bir tek.

güzel ama 3 te 3 olmalı pascala da bişeyler oldu yemekleri götürdü güçlendi mi nedir gerçi ondan önce de toparlamıştı
pascal için dönem noktası futbol oyunu oldu orda yenilince hırs yaptı

sembolüde finalde kaybetmiş üzüldüm ya yine kazansaydı keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...