Bana yapmacık geliyor ya yok konuşmak istiyorum onla bir köşede ya adam sana yapmadığını bırakmadı onca şey söyledi sen hala neden bahsediyorsun Hakan yanlış yapmaya devam ediyor.Hakan iyi niyetli bir insan. Kimseyle kötü olmak istemiyor. Turabi ile bile. Önyargısız bir şekilde herkese şans vermek istiyor. Aralarındaki onca olaya rağmen Hakan'ın Turabi'ye karşı bir adım atmak istemesi Hakan'ın ne kadar iyi bir insan olduğunu gösterir.
Ha bunu insanlar döneklik olarak algılayabilir ama durum öyle değil. Turabi ile anlaşamayacaklardır zaten. Tabii ben şahsen Turabi'ye bir adım atmasını istemezdim.
Ben oyunu ünlüler kaybetti sanıyordum8 8 oldu
Hakan da oyun aldi
Senin Anıl nasıldı oyun aldımıyohh artık 8-4'den 9-8 öne geçti ünlüler. 😱
alamadı ama şov yaptı.Senin Anıl nasıldı oyun aldımı
İyi de Akın diyelim biri sana kötü davranıyor ama sen o kişinin sana niye kötü davrandığını bilmiyorsun. Sen bunun sebebini öğrenmek istemez misin?Bana yapmacık geliyor ya yok konuşmak istiyorum onla bir köşede ya adam sana yapmadığını bırakmadı onca şey söyledi sen hala neden bahsediyorsun Hakan yanlış yapmaya devam ediyor.
Ben oyunu ünlüler kaybetti sanıyordum
Aynen aga ya devamlı mıy mıy ağlamalar benide deli ediyorYa bu aglamalari cok gereksiz insani sinir ediyorlar bu kadar da abartilmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?