Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan yapınca niye böyle sesiniz çıkmadı hayırdır yani?

anıl kendine yapılan haksızlığı anlatıyor ve milletin içinde değil tek hilmi'ye.

Hassan dedikodu yaptığını merve aydın açıkça söyledi. diyor ki hasan o adada olanı bana anlattı ben anlatirmiyim hayır tabiki dedi))))

Yine kötu bir unluler takimi göruyoruz. 3 sayi ust uste alip 7 sayi ust uste verdiler. Anil sayi alamamasina ragmen bence unlulerin erkeklerinden en iyi oynuyani. Parkurda cok hizli ve Hasanla mucadelesinde saniyeyle kaybetti.

@RevaN olsaydı turabi'nin sevinci için, direk görünce dayanamadı derdi.
Aynen Valla aklıma o geldi de üşendim girip yazmaya.

Anıl parkurda çok iyiydi ama atışları yapamadı Hakan gibi. Dönüşü hayırlı olsun.

Gönüllüler vermez artık oyunu.

Acun her hafta süreyi uzatıyor bu arada. Haftaya Çarşamba da 24:00 gibi biter artık.

Anıl efsane performans göster gerçekten. Parkurun en iyisi kesinlikle, ama işte atışları kötü ünlülerin. En kötü atış da Doğukanın.

Anılın bu kadar hızlı gelip 1 saniye ile kaybetmesi.

Yalnız o değilde @Bully senin Hakan aslında Turabi kötü adam değil Hasan'ın dediği gibi sorguluyorum Hasan'ı bu söylediğinden dolayı gibi bişeyler dedi @takas birde bu Hakan'ı seviyordun sen

Yalnız o değilde @Bully senin Hakan aslında Turabi kötü adam değil Hasan'ın dediği gibi sorguluyorum Hasan'ı bu söylediğinden dolayı gibi bişeyler dedi @takas birde bu Hakan'ı seviyordun sen
Hakan iyi niyetli bir insan. Kimseyle kötü olmak istemiyor. Turabi ile bile. Önyargısız bir şekilde herkese şans vermek istiyor. Aralarındaki onca olaya rağmen Hakan'ın Turabi'ye karşı bir adım atmak istemesi Hakan'ın ne kadar iyi bir insan olduğunu gösterir.

Ha bunu insanlar döneklik olarak algılayabilir ama durum öyle değil. Turabi ile anlaşamayacaklardır zaten. Tabii ben şahsen Turabi'ye bir adım atmasını istemezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...