Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oleeeeeyyyy
En çok parayı kazanan Merve Aydın oldu.

Doğukan kendi kutusunu eliyle verdi resmen, 500.000 varmış. 😱

@takas Hasanla Merve iyi anlaşıyor.
Umarım Anıl Turabigilin yanına gitmez.

doğru demiş aga tilki kötü bişey değil ki hakan o yarışmanın açık ara en akıllı zeki adamı
camokayla çok iyi anlaşacaklar İnşallah

Oleeeeeyyyy
En çok parayı kazanan Merve Aydın oldu.

Doğukan kendi kutusunu eliyle verdi resmen, 500.000 varmış. 😱

@takas Hasanla Merve iyi anlaşıyor.
Umarım Anıl Turabigilin yanına gitmez.
merve aydın bazen çok aşırı saçma hareketler yapmasa biraz daha mütevazi olsa iyi kız aslında camoka ile anlaşacakları kesin çünkü merve de turabi ve tayfasından nefret ediyor

merve aydın bazen çok aşırı saçma hareketler yapmasa biraz daha mütevazi olsa iyi kız aslında camoka ile anlaşacakları kesin çünkü merve de turabi ve tayfasından nefret ediyor
Hareketleri saçma gelebilir de Allah aşkına kızın ne ukalalığını gördün? Hiç çıkıp demedi ben 3 oyun kazandım, şu şu alamadı diye. Aksine Berna söyleyince ona kızmıştı, o 3 oyun aldı, bu 4 oyun aldı demek doğru değil diye.

Hasan ile Merve zaten burda tanışmadı. Tanışıyorlardı bence. Havaalanında resim falan çektirdiler sadece ikisi karşı takımda olmasına rağmen.

Hilmicem kalbi çok temizmiş miş... bunu diyende Bozok
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hepsi birbirinden beter karaktere sahip yancılar

mesela bir oyun kaybedince inanılmaz tepki vermesi beni çok irrite ediyor yada kazanınca bu seni rahatsız etmiyor mu
çok aşırı tepki veren insanları sevmem pek
ukalalık da var ama dediğim gibi bazen iyi gözüküyor hasanın yanında olursa severim

Bence sen önyargılı bakıyorsun.
Kendini onun yerine koysana, hep açık ara farkla geliyorsun ama atamıyorsun. Bu kadar hızlı gelip kaybetmek ben olsam beni de çıldırtır.
Sporcu sonuçta hırslı olacak.

Hasan, Kazım Koyuncu'nun en sevdiğim parçası İşte Gidiyorum'u söyledi.

Bence sen önyargılı bakıyorsun.
Kendini onun yerine koysana, hep açık ara farkla geliyorsun ama atamıyorsun. Bu kadar hızlı gelip kaybetmek ben olsam beni de çıldırtır.
Sporcu sonuçta hırslı olacak.
hırslı olmak ayrı bişey bak hakanda hep son anda atışta falan kaybediyor öyle dengesiz hareketler yapmıyor

neyse görecez bakalım camokanın yanınday er alırsa tabiki destekleriz ki öyle olacaktır büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...