750 Dominik Parasını şehirde harcayacak.Hep Bozok yarışıyor, yüksek bir ödül mü kazanacak.
750 Dominik Parasını şehirde harcayacak.Hep Bozok yarışıyor, yüksek bir ödül mü kazanacak.
doğru demiş aga tilki kötü bişey değil ki hakan o yarışmanın açık ara en akıllı zeki adamıAga anladığım kadarıyla Hasan başlarda Hakan'ı sevmiyordu hatta Ali Eyüboğlu adaya gittiğinde yarışmacılara sormuş teker teker diğer yarışmacıları tek kelimeyle tanımlayın diye Hasan, Hakan için "tilki" kelimesini kullanmış ama Hakan ona hep olumlu yaklaştı. Hasan baba falan diyordu. Belki iyi anlaşırlar adalar birleşince.
Turabi iyiden iyiye Anıl'ı doldurdu.OleeeeeyyyyEn çok parayı kazanan Merve Aydın oldu.
Doğukan kendi kutusunu eliyle verdi resmen, 500.000 varmış. 😱
@takas Hasanla Merve iyi anlaşıyor.Umarım Anıl Turabigilin yanına gitmez.
Yok kaçırmadin.Hadise'yi kaçırmadım dimi? Bekliyoruz bakalım.
merve aydın bazen çok aşırı saçma hareketler yapmasa biraz daha mütevazi olsa iyi kız aslında camoka ile anlaşacakları kesin çünkü merve de turabi ve tayfasından nefret ediyorOleeeeeyyyyEn çok parayı kazanan Merve Aydın oldu.
Doğukan kendi kutusunu eliyle verdi resmen, 500.000 varmış. 😱
@takas Hasanla Merve iyi anlaşıyor.Umarım Anıl Turabigilin yanına gitmez.
Kaç gündür izleyemiyordum bu güzel oldu. Bir yere kaybolma yorumlaşalım.Turabi iyiden iyiye Anıl'ı doldurdu.
Yok kaçırmadin.
Hareketleri saçma gelebilir de Allah aşkına kızın ne ukalalığını gördün? Hiç çıkıp demedi ben 3 oyun kazandım, şu şu alamadı diye. Aksine Berna söyleyince ona kızmıştı, o 3 oyun aldı, bu 4 oyun aldı demek doğru değil diye.merve aydın bazen çok aşırı saçma hareketler yapmasa biraz daha mütevazi olsa iyi kız aslında camoka ile anlaşacakları kesin çünkü merve de turabi ve tayfasından nefret ediyor
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hepsi birbirinden beter karaktere sahip yancılarHilmicem kalbi çok temizmiş miş... bunu diyende Bozok
mesela bir oyun kaybedince inanılmaz tepki vermesi beni çok irrite ediyor yada kazanınca bu seni rahatsız etmiyor muHareketleri saçma gelebilir de Allah aşkına kızın ne ukalalığını gördün? Hiç çıkıp demedi ben 3 oyun kazandım, şu şu alamadı diye. Aksine Berna söyleyince ona kızmıştı, o 3 oyun aldı, bu 4 oyun aldı demek doğru değil diye.
Hasan ile Merve zaten burda tanışmadı. Tanışıyorlardı bence. Havaalanında resim falan çektirdiler sadece ikisi karşı takımda olmasına rağmen.
Bozacının şahidi şıracı. Birbirlerini güzellesinler ama millet biliyor ne olduklarını.Hilmicem kalbi çok temizmiş miş... bunu diyende Bozok
Bence sen önyargılı bakıyorsun.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hepsi birbirinden beter karaktere sahip yancılar
mesela bir oyun kaybedince inanılmaz tepki vermesi beni çok irrite ediyor yada kazanınca bu seni rahatsız etmiyor mu
çok aşırı tepki veren insanları sevmem pek
ukalalık da var ama dediğim gibi bazen iyi gözüküyor hasanın yanında olursa severim
Hayır birde insan hic mi kusurlu olmaz. 2 aydır bu adamları ızliyoruz benim şu hatam var filan hiç demiyorlar sürekli birbirlerini poh pohluyorlarBozacının şahidi şıracı. Birbirlerini güzellesinler ama millet biliyor ne olduklarını.
hırslı olmak ayrı bişey bak hakanda hep son anda atışta falan kaybediyor öyle dengesiz hareketler yapmıyorBence sen önyargılı bakıyorsun.Kendini onun yerine koysana, hep açık ara farkla geliyorsun ama atamıyorsun. Bu kadar hızlı gelip kaybetmek ben olsam beni de çıldırtır.Sporcu sonuçta hırslı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?