Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bütün formatları topladı nerdeyse

Acaba Yok böyle dans tekrardan mi başlayacak ?

Hadise de geliyor. @hayret bi şey
Bence baslayacak ve Varmisin yokmusun yarismasininda ramazanda yayinlanacagini dusunuyorum.
Acun cok akilli. en cok izlenen yarismasinda diger unutulmaya yuz tutmus yarismalarini tekrar tanitiyor

Bugün pascal hakkında bir tespit daha yaptım adam cok garip ya en iyi oldugu oyunda bile oyunu kaybettiren adam oldu son oyunda önde baslamsına ragmen hasandan önde bitiremedi ve onun yüzünden kaybettiler

Bence baslayacak ve Varmisin yokmusun yarismasininda ramazanda yayinlanacagini dusunuyorum.
Acun cok akilli. en cok izlenen yarismasinda diger unutulmaya yuz tutmus yarismalarini tekrar tanitiyor
Var mısın Yok musun başlarsa , survivor Yarışmacılari ile yarışsın
iyi reyting alır o zaman

Eski varmisin yokmusun kadrosu efsaneydi hatta Survivor da yapmışlardı onları hepsini özledim ya kemal adamımdı

Hakan da çok kral adam sonuna kadar arkandayim hasan ve Hakan

Arkadaşlar Camoka hasan bugün ne yaptı?

Birde yarın ki bölümde oyun yoksa izlemeye gerek yok dans falan izleyecek değiliz

Son düzenleme:
Dişi Aslan , Cumartesi evine geldi.

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji322] [emoji322] [emoji323] [emoji323] [emoji323] [emoji324] [emoji324]

Hasan sadece 1 oyun kaybetti pascala karsi. en iyi erkek yarismaci olarak finali oynadi ve kazandilar Begumle. Ilk oyunda eger Hasan kaybetmis olsayi direk Bozok devreye gircekti. Bende yarin izlemeyi dusunmuyorum. zaten bu hafta tek yarisma kismina bakiyorum

Evet geri döner kesinlikle. YBD düşğk reytingten dolayı bitmişti ama yeniden canlandırabilir. ABD 'de de yeni format çıkmadı hala [emoji16]
Survivor yarışmaciları ile YBD tekrardan başlatirsa iyi olur yada bazı yarışmacılari oraya transfer ederse iyi reytingler alır kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...