Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begum'u yazmayan Hasan'in Taner'i yazmayan Turabi'den ne farki var?Kac haftadir burdan yuklendiler adama.
Anlamıyorsun herhalde.Taner aşırı kötüydü Hasan o yüzden onu yazdırdı ve hep performans düşüneceğim diye bir şey demedi.Adam o kadar kaba ki.Ayrıca sen nasıl Merve Aydın fanısın ? Merve de hep Turabi'ye laf atıyor.Sen de bir karar ver artık Turabi'yi mi seviyorsun Merve Aydın'ı mı ?

@takas süreye girdi

Birde terbiyesizlik yaptı Hasan'a fazla bile kaldı orda umarım gider.

Beyaz Futbol'da Abdulhey çıktı. Konseyi kaçırdım galiba.

Yahu olaylara karsı nerde duracagima kisilere sevgime gore karar vermiyorum.Hala anlamadin sen.

Hasan 10 numara konuşuyor.

Bu akşam şey yazmıştım. Hasan kime oy verse kabahat.

Turabi bu akşam demedi mi ''performansı düşük olana oy vermezse Hasan adam değil'' diye.

Şimdi de diyor ki; ''Bana oy vermedin korkaksın''

Hasan: Edepli Ol!
Turabi: Sen edepli ol!
Hasan: Üslubunu düzelt!
Turabi: Sen üslubunu düzelt!

Kendi lafı yok adamın.

Merve kaç oyundur tam puanları alıyor ama yarın kaybediyor demek.

Aynen ya Hasan'a Hasan'ın cevaplarıyla cevap vermeye çalışıyo bu Hırbo konuşmayıda beceremiyor heycan yaptı

insanlar konuşurken sırıtan,hakarete gelince demediklerini bırakmayan,oyunlarda hiçbir performans gösteremeyen,sürekli bahanelere yatan,hasan güçlü diye yanına yamanan begüm ve sahra sinsileri kalıp bozok giderse çok yazık olacak.

Beyaz Futbol'da Abdulhey çıktı. Konseyi kaçırdım galiba.
aynen ya abdülhey çıktı kaçırdık bi açtım ütopya başlamış
yarım saattir vadiyi konuşuyolar mecbur takıldık kaldık nolsa bölümü baştan izlicem sonra izleriz boşver

Hakan reis resmen mermiye kafa atar gibi tahtaya kafa atmış
neyseki hiçbir şeyi yok. Bozok u da kimse bu saatten sonra kurtaramaz.

Ayrıca turabiyi günahım kadar sevmem lakin hasan teşbih örneğine alınıyorsan turabiye de teşbih yapmayacaksın ha yaptın sana yapılan teşbihe de eyvallah demeyi bileceksin.

sanılanın aksine turabi-hilmicem ekibinin kendi grubundaki bozoka ihanet ettikleri hafta olmuştur
))).

madem grupsun, madem kendi arkadaşın adada kalsın istiyorsun.. neden birinci olmuş hasanı yazarak onu riske atıyorsun?
))))

yaz begümu, yaz sahrayı en azından eleme esnasında kendi adamını yedirme..
)))

ama bencillik ve kendi çıkarlarina odaklı oldukları için bozok arada niyazi konumuna geldi..
))))

ki hasanın da bu nedenle turabi yada hilmicemi yazmadığını düşünüyorum. o durumda kendi grubundan kızlar yazılsaydı elemede hilmi ve turabiye yem olacaklardı. bozok olursa bir nebze şansları olabilir diğerlerine nazaran...
)))

fakat hasan'a dedigi gibi biz senin gibi plan yapmıyoruz içimizden kim gelirse onu o an yazarız laflarla safa yatmakla kurnazlığının fark edilmediğini zannediyor olsa gerek. önceki konseyde dürüstsen beni söyle diyerek taneri eletmemeye çalışmıştı şimdi de dürüstsen performansı düşük olanı yaz diyerek gaza getirmeye çalışıyor. hasan bu hafta birinci olsa dahi adını soyleyemese de umarım önümüzdeki haftalarda hakaret etmeden duramayan turabi'yi gonderir.

Son düzenleme:
turabi elenmeyeceğini biliyordu. orada kimseyi önemsediğini sanmıyorum. sahrayı yazmayarak bozok'u gözden cıkardı. bozok oyunlardaki performansıyla turabiye rakip olabilirdi. turabi hasanı yazarak hem bozoktan kurtulmuş olacak hem de hasanı yazdım ben ne büyük adamım ayağı çekecek.
))))))) aklı sıra kendi çapında akıllı geçinen tatlı su kurnazı
)))))))))

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...