He çok zarifti bir ara baya sinirlendi bişeyler söyledi bizm anamız yokmu neydi öyle bişey @sokak sanati ne dedi tam izleyemedim orayıSEDACIĞIM NASILDI yine güzelliğii ve dobralığıyla @Çiğdem- e nanik yaptı mı@sokak sanati @ABAY_06 @Cengo
He çok zarifti bir ara baya sinirlendi bişeyler söyledi bizm anamız yokmu neydi öyle bişey @sokak sanati ne dedi tam izleyemedim orayıSEDACIĞIM NASILDI yine güzelliğii ve dobralığıyla @Çiğdem- e nanik yaptı mı@sokak sanati @ABAY_06 @Cengo
@xemrexxx sende izliyon demi yarışmayı numara yapma
2 bölüm fragmanı aga hırbo Duygu'na arkadan bir ton laf söylüyor görmedinmi izle çabuk yorumunu bekliyorum@ABAY_06 aga yeni fragman mı çıktı yoksa dünkü fragmanı mı diyorsun
Sadece susuyorumDün Ahmet Dursun'un çirkefliğini bir kez daha gördük.Adam Hasan gibi bir reise neler dedi.
Ne dedi @Cengo 😱Dün Ahmet Dursun'un çirkefliğini bir kez daha gördük.Adam Hasan gibi bir reise neler dedi.
Çarpsın çarpısın hırbonuzaBu sezon izler artık dicem ama izlemesin.Adam Turbo'ya çatıp duruyor.ss
Ne dedi @Cengo 😱
Hasan kum torbasını eliyle döndürdü Fulya reflekstendir dedi Ahmet yok bilerek yapmıştır dendi.Bence bunda uzatılacak bir şey yok.Ne refleksi abi.Sanki her gün elleriyle bir şey döndürüyorNe dedi @Cengo 😱
Haklı mısın?Yalnız Hasan Ahmet'ten önce elenince bu lafları sana gösteririmSusacakmış.
Ama haklıyım. O repliği buradan paylaşırım isterseniz. Koskoca Hasan reise ne dedi şaka gibi.Adam çekemiyor bildiğin.
Göstersin göstersin merakla bekliyorumne izliyorsun @sokak sanati@ABAY_06 izledim aga hırbo duygudan korkmuş baksana duyguyu gördükten sonra sahra bile iyi geliyor falan diyor duygum ona gününü gösterecek aga merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?