Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve elense ünlüler iyice aç kalacak ya yuh!

Kız 3/3 yaptı yine yaranamıyor. Bugün en iyi performansı o gösterdi. Kimse tam puan almadı.

Hele Hakan ve Doğukan 1 sayı aldı sadece.

Survivor sadece yarış değil, bin kere söyledim. Hakan ikiyüzlü ve sinsi birisi. Tuttuğu balığı paylaşmayacak kadar da acımasız.

aga adam paylaştıda ne oldu değer mi bildiler bir teşekkür mü ettiler ben olsam bende vermem merve aydın ve anıl da ki çeneyi de görmezden gelemeyiz

Sakat haliyle 3 oyun kazanan Merve Anılın ayını örtüyor. Sen kendi ayıbı ört Hakan efendi. Her oyun maksimum 1 sayı alıyorsun, geçip kameranın karşısına şampiyon ben olacağım diyorsun.

Ben de çok emin konuşuyorum, sen değil şampiyon, finali bile göremeyeceksin.

Bu nasıl egodur? Orda en sevmediğimiz bile geçip ben şampiyon olacağım demedi.

aga adam paylaştıda ne oldu değer mi bildiler bir teşekkür mü ettiler ben olsam bende vermem merve aydın ve anıl da ki çeneyi de görmezden gelemeyiz​
Zaten Merve paylaşmasın diyor, geçen dedi zaten paylaşmasın sorun değil. Yani Merve hiçbir yerde Hakan balık paylaşmıyor falan diye sızlanmadı.

Sadece yüreği yüce kimse (Hasan gibi) gelir balığı paylaşır. Ne olursa olsun insanlık var işin ucunda. Açlık var. Sen bana ne yapsan da benim bu adımı atmam benim büyüklüyümdü.

Paylaşmayacaktı neden Doğukana git söyle hep beraber yiyeceğiz dedi? Gösterip vermemek bu yaptığı.

sonra da kızlar istemedi diyor. Ulan balığı sen tutmuşsun kızlar kim ki? Kendi vicdanını dinle.

Bu kadar önde gel, ama atama...

Bozok az önce Özleme sen çık diyordu, şimdi en önde gelip sarılıyor. Kız 3/2 yaptı.

Hilmicem'in çok hızlı olduğunu biliyoruz. Çemberi atamazsa anca kazanırız. Ya da düşerse.

Şans gönüllülerden yanaydı bugün.

Yarın dokunulmazlığı alırız inşallah.

Bu sefer saklanmayın hiçbir şeyin arkasına.

Kızlar her zamanki temposunda oynasaydı, Serenay (3/1), Berna (3/2) yaptı. Eğer yüne tüm sayılarını alsaydılar ödül ünlülerindi.

Erkekleri hiç katmıyorum bile oyuna. Kızlara kaybetmeye şans bile vermiyorlar. Hepsi kaybediyor. En güçlüsü 1 sayı alıyor sadece.

Merve 3/3 yaptın da ne oldu? Canını ortaya koydun, yine aç kaldın.

Turabisiz oyunlarin zevki cikmiyor 😉)))))) demek ki yarin turabiyi gommek varmis
))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...