Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık ya. 1 aydır oynmayan Anıl birinci oluyor. O kadar emek veren isimler alt sıralarda!

Adam yatarak 1.oluyor arkadaş ya yok böyle bir şey o kadar emek verenlere yazık cidden.

Acun buna bir çözüm bulsun. İnsanların emeklerine yazık.

Yarışmanın ismi Survivor. Hayatta kalma, adada kalma mücadelesi veriyorlar. Herşey oyun olsaydı ilk giden Oflaz olurdu.

Oyunlar sadece yemek içindir.

Anıl o sakat haliyle bile Oflazdan daha çok oyun kazanmış. Çoğu kişi başına kakıyor sakatlığını, o buna rağmen adada kalıyor. Tabii ki bu da Survivor.

Serenay böyle dedikodular yaparsa zor 1. Olur.

Hadi ordan be 1 aydır yatan adam her hafta 1.
Böyle bi saçmalık olamaz ben daha Survivor falan izlemeyi düşünmüyorum

Cidden o kadar emek veren ve yarışıp alın teri döken insanların HAKKINI kim verecek ?

Sakatlasınlar ayağı, zaten kalıyorsun.

bugünkü bölümü çok sevdim iki sevdiğim isim sembol kazandı
konseydede anıl 1.oldu

Millet kendini yirtsin yatan adam 1.olsun yazık günah ya yazık günah

Cidden o kadar emek veren ve yarışıp alın teri döken insanların HAKKINI kim verecek ?

Sakatlasınlar ayağı, zaten kalıyorsun.​
Önemli olan kimin, nasıl bir karakterin sakatlandığı.

Sakatlasınlar ayağı, zaten kalıyorsun.
Önemli olan kimin, nasıl bir karakterin sakatlandığı.
Tamam sakatlandın, 1 hafta izin verildi. 2 hafta verildi. 3 hafta verildi 1 ay oldu resmen. Kim olursa olsun hak etmiyor.

Arkadaşlar Survivor'u Wipe Out ile karıştırmayın. Survivor oyunlardan ibaret değil, oraya ada yaşantısı, karakterler de dahil.

Oyun sadece onların yakıtı. Anıl yerine onun arkadaşları ter döküyor, Oflaz yerine kim döksün terini?

Ben adada öyle ya da böyle kalabiliyorsam Survivor olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...