taner'in elenmesi demek ünlülerin çöküşü demek.bugün oyunu ünlüler kazandı ve mervem 3te 3 yaparak çok iyi performans sergiledi, turabi de son uyarısını aldıburaya kadar çok iyidi ama maalesef konsey biraz üzdü beni sahra aday oldu ve eğer turabi yada hilmicem 1.çıkarsa smste begümle çarpıştırabilir.Umarım hasan yada begüm 1.gelir de taner elenir
Cok iyi hatirliyorum finale cikmak icin bir oyun oynanmisti ve taner ve özlem bir direge asili kaldigi surece karsidaki rakamlari ezberlemeye calistilar. dusunce tabelada ayni rakamlari yazmaya/duzenlemeye calismislardi. Taner finale cikmisti ve insanlar Acunun o oyunda hile yaptigi konusunda yorumlar yazmisti. Finalde Aysil ve Taner vardi ve ozamanlar duleo yapilip sampiyon olunuyordu. Aysilin performansi cok yuksekti ve final gecesi Acun oyunu iptal edip elenen arkadaslarin birinciyi belirleyecegini söylemisti. Basarili kizlar kiskanildigi icin oylar Tanere gelmisti. O sekilde sampiyon olmustuGercekten cok merak ediyorum taner birinci oldugunda oyun olarak seksek veya saklambac mi oynaniyordu bilen varsa yazsin))))))))))
30 yildir okey oynarim tilkicem gibi yanci gormedim))))))))))
Acun asırı taraf tutmustu o yıl.Duelloda aslanlarin erkekleri kanaryalarin kizlariyla denge oyununda oynuyordu.Kizlar hafif oldugu icin denge oyununda kazaniyorlardi.Ne guclu adamlar elendi oyle beceriksiz kizlara.Gercekten cok merak ediyorum taner birinci oldugunda oyun olarak seksek veya saklambac mi oynaniyordu bilen varsa yazsin))))))))))
30 yildir okey oynarim tilkicem gibi yanci gormedim))))))))))
o oyunda özlemin nbasıl elendiğini hala anlamıyorum hadi o elendi diyelim çiğdem de vardı o oyunda bizim @Çiğdem- gibi de değil zekası iyi bir kızdı o da elenmişti galiba tanereCok iyi hatirliyorum finale cikmak icin bir oyun oynanmisti ve taner ve özlem bir direge asili kaldigi surece karsidaki rakamlari ezberlemeye calistilar. dusunce tabelada ayni rakamlari yazmaya/duzenlemeye calismislardi. Taner finale cikmisti ve insanlar Acunun o oyunda hile yaptigi konusunda yorumlar yazmisti. Finalde Aysil ve Taner vardi ve ozamanlar duleo yapilip sampiyon olunuyordu. Aysilin performansi cok yuksekti ve final gecesi Acun oyunu iptal edip elenen arkadaslarin birinciyi belirleyecegini söylemisti. Basarili kizlar kiskanildigi icin oylar Tanere gelmisti. O sekilde sampiyon olmustu
Evet. Aysil ile Özem o senenin en gucluleriydi ve finalde onlar bekleniyordu. Taner piyangodan cikti. Cidemde cok gucluydu evet.o oyunda özlemin nbasıl elendiğini hala anlamıyorum hadi o elendi diyelim çiğdem de vardı o oyunda bizim @Çiğdem- gibi de değil zekası iyi bir kızdı o da elenmişti galiba tanere
aten herkes finalde özlemle ayşılı bekliyordu ilk ayakta beklenen olmuıştu ayşıl finale çıkmıştı .finalist oyununda ilk elenen özlem olmuştu
Hilmicem beni alsin deyip durdu havasini aldi. Cok sevindim yenilmesineHakan bu gün çok iyi oynadıhelal olsun adam yeni yeni kendine geliyor.
Özlem sms te 2.suan , turabiyi geçmiştio oyunda özlemin nbasıl elendiğini hala anlamıyorum hadi o elendi diyelim çiğdem de vardı o oyunda bizim @Çiğdem- gibi de değil zekası iyi bir kızdı o da elenmişti galiba tanere
aten herkes finalde özlemle ayşılı bekliyordu ilk ayakta beklenen olmuıştu ayşıl finale çıkmıştı .finalist oyununda ilk elenen özlem olmuştu
Eger bir kiz giderse bu unluler icin iyi olmaz. Gönullulerde secme hakki dogar ve Oflaz herzaman secilir ve Serenay yada Berna oyun disi kalir hep.Taner yerine Sahra giderse,unluler 8 kisi birlesmeye girer.
Turabi bu hafta yok zaten.1 erkek gitmis var say.Eger bir kiz giderse bu unluler icin iyi olmaz. Gönullulerde secme hakki dogar ve Oflaz herzaman secilir ve Serenay yada Berna oyun disi kalir hep.
Bence ikinci aday kesinlikle Taner olacaktir ve adaya o veda edecektir. Acun dengenin saglanmasini ister. Gönullulerde iki erkek hep oyun disi kalirsa unlulerdede bir bayan ozaman pek zevkli mucadeleler olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?