Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın ki oyunda güzelmiş bu arada

bugün oyunu ünlüler kazandı ve mervem 3te 3 yaparak çok iyi performans sergiledi, turabi de son uyarısını aldı
buraya kadar çok iyidi ama maalesef konsey biraz üzdü beni sahra aday oldu ve eğer turabi yada hilmicem 1.çıkarsa smste begümle çarpıştırabilir.Umarım hasan yada begüm 1.gelir de taner elenir

taner'in elenmesi demek ünlülerin çöküşü demek.

Gercekten cok merak ediyorum taner birinci oldugunda oyun olarak seksek veya saklambac mi oynaniyordu bilen varsa yazsin
))))))))))

Son düzenleme:
turabi kimseye bulaşmadan durabilecek mi merak ediyorum

Gercekten cok merak ediyorum taner birinci oldugunda oyun olarak seksek veya saklambac mi oynaniyordu bilen varsa yazsin
))))))))))

30 yildir okey oynarim tilkicem gibi yanci gormedim
))))))))))
Cok iyi hatirliyorum finale cikmak icin bir oyun oynanmisti ve taner ve özlem bir direge asili kaldigi surece karsidaki rakamlari ezberlemeye calistilar. dusunce tabelada ayni rakamlari yazmaya/duzenlemeye calismislardi. Taner finale cikmisti ve insanlar Acunun o oyunda hile yaptigi konusunda yorumlar yazmisti. Finalde Aysil ve Taner vardi ve ozamanlar duleo yapilip sampiyon olunuyordu. Aysilin performansi cok yuksekti ve final gecesi Acun oyunu iptal edip elenen arkadaslarin birinciyi belirleyecegini söylemisti. Basarili kizlar kiskanildigi icin oylar Tanere gelmisti. O sekilde sampiyon olmustu

))))))))))

30 yildir okey oynarim tilkicem gibi yanci gormedim
))))))))))
Acun asırı taraf tutmustu o yıl.Duelloda aslanlarin erkekleri kanaryalarin kizlariyla denge oyununda oynuyordu.Kizlar hafif oldugu icin denge oyununda kazaniyorlardi.Ne guclu adamlar elendi oyle beceriksiz kizlara.

o oyunda özlemin nbasıl elendiğini hala anlamıyorum hadi o elendi diyelim çiğdem de vardı o oyunda bizim @Çiğdem- gibi de değil zekası iyi bir kızdı o da elenmişti galiba tanere
aten herkes finalde özlemle ayşılı bekliyordu ilk ayakta beklenen olmuıştu ayşıl finale çıkmıştı .finalist oyununda ilk elenen özlem olmuştu

Hakan bu gün çok iyi oynadı
helal olsun adam yeni yeni kendine geliyor.

Evet. Aysil ile Özem o senenin en gucluleriydi ve finalde onlar bekleniyordu. Taner piyangodan cikti. Cidemde cok gucluydu evet.
Ben acikcasi Taner yeine bu sene Aysilin katilmsini beklerdim. Taner zaten hakki olmayan bir sampiyonluk aldi.

Hakan bu gün çok iyi oynadı
helal olsun adam yeni yeni kendine geliyor.
Hilmicem beni alsin deyip durdu havasini aldi. Cok sevindim yenilmesine
bazilari hep kazanacagini saniyor.
Bozokta kendini buyuk görmstu. Oda aldi havasini

Özlem sms te 2.suan , turabiyi geçmişti

Taner yerine Sahra giderse,unluler 8 kisi birlesmeye girer.

Taner yerine Sahra giderse,unluler 8 kisi birlesmeye girer.
Eger bir kiz giderse bu unluler icin iyi olmaz. Gönullulerde secme hakki dogar ve Oflaz herzaman secilir ve Serenay yada Berna oyun disi kalir hep.
Bence ikinci aday kesinlikle Taner olacaktir ve adaya o veda edecektir. Acun dengenin saglanmasini ister. Gönullulerde iki erkek hep oyun disi kalirsa unlulerdede bir bayan ozaman pek zevkli mucadeleler olmaz.

Turabi bu hafta yok zaten.1 erkek gitmis var say.
Hilmi veya Turabi 1. olursa Sahra ya da Begum gidecek bence.

nereden gelmişşş😉))) fan sayfalarını okuya okuya kafan baya ütülenmiş
))) oradaki ergenlerin yorumlarını burada bizlere yutturma çabalarını bir gec istersen
))) bugün ne hırbo nede onun yancısı tilkicem birinci olacak
))) boş hayaller peşindesin
))) @Maskeli Fedai

hırbo birinci olmaz ise profil resmini bir haftalığına hakanı koyacan anlaştık mı
)) @Bully nasıl fikir
)))

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...