Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan'ın 1.olması çok zor.İnşallah Begüm olacak

taner elenmezse yuh artık

yine bitmiyor bu reklam

Begüm inanılmaz bir destek aldı.İnşallah 1.olacak ve Taner'i söyleyecek.Ve ilk defa biri gittiğinde çok sevineceğim (Fulya'da da sevinmiştim aslında ama bunda daha çok sevinirim
)

Özlem yada begüm birinci olablir.

turabi 1.olacak gibi geliyor bana

turabi 1.olacak gibi geliyor bana

Begümun laflarindan sonra Turabi niye rotayi Sahraya cevirdi ?
demekki denilen laflari bir guzel yemis. Nadyada hep mantikli kararlar verdigi imajini yaratmaya calisiyor ama kukla gibi diger gurubu takip ediyor

@beyazsoy ne diyosun Acun bugün iyi fırçaladı hırbo'yu tırsıyo baya diskalifiye olcağından birde isim söylerken gine birşeyler saçmaladı ama Hasan iyi ayar verdi 3'üne efendilik dersi

fragman fena hasan iyi laf çaktı turabiye

@beyazsoy ne diyosun Acun bugün iyi fırçaladı hırbo'yu tırsıyo baya diskalifiye olcağından birde isim söylerken gine birşeyler saçmaladı ama Hasan iyi ayar verdi 3'üne efendilik dersi

acuna sosyal medyada çok tepki geldi turabiye ayar vermezse tepkilerin önünü alamazdı. yoksa acuna kalsa turabi kalsın yazar)))

hasan, Turabiyi adamlıkta gömer üstüne de gül atar)))

isim yazarken bugünden yediği golü çıkarmak istedi üstüne ikinci golü yedi)))

Begümun laflarindan sonra Turabi niye rotayi Sahraya cevirdi ?
demekki denilen laflari bir guzel yemis. Nadyada hep mantikli kararlar verdigi imajini yaratmaya calisiyor ama kukla gibi diger gurubu takip ediyor
turabi işte bir kez konuştuğunu yapsa dişimi kiracam havası basar iş zora gelince hemen kıvırır)))

Bazi insan alcak gonulludur.bazi insanlar ise alcak olmaya gonulludur.turabi sanirim ikinci tarafta........
)))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...