Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dokunulmazlık oyunu varmış hiç söylemiyorsunuz az daha kapatıyordum televizyonu.

Bakıyor Hakan yapışmış bayrağa kuvvet uygulayıp çekecek tabi.Hakanın yapma amacı farklı @beyazsoy
))) bilerek kılığına o ayağı koydu hakanın hiç suçu yok sonuçta hemen hemen aynı anda bayrağa gelmişler kimse bırakmaz o bayrağı onun amacı bayrağı almak. turabi hinlik yapacak futbolda olur top alır oyuncu ayağını açar rakip düşsün diye emre belezoglu çok yapar bunu tipik hin futbolcu hareketi hakemler görmezler genelde ama burda kamera var turabi unuttu kameraları)))

Ne alakası var ilk Türabı aldı bayrağı Hakanın bırakması lazım ne bırakmıyor )))) @beyazsoy

Hasanın yaptığı da tam tilkilik Hakana adalet yerini bulur demiş )))

Benim anlamadığım nokta, ne olduda 1 hafta arayla iki grupta bu kadar balık bulmaya başladı birden?

@Yiğitt objektif bakmıyorsun gönüllüleri tutacam diye turabiyi övüyorsun yapma bunu

ya bunlar nasıl insan arkadaş

merve ne kadar da mütevazi bir kişilik

Ne alakası var ilk Türabı aldı bayrağı Hakanın bırakması lazım ne bırakmıyor )))) @beyazsoy

Hasanın yaptığı da tam tilkilik Hakana adalet yerini bulur demiş )))
sana turabi yanlış yaptirdi demek olay olur da))) sonuçta diskalifiye oldu ben yanlışım acunlarda da mı yanlış yani. hinlik sökmez bu oyunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...