))) bilerek kılığına o ayağı koydu hakanın hiç suçu yok sonuçta hemen hemen aynı anda bayrağa gelmişler kimse bırakmaz o bayrağı onun amacı bayrağı almak. turabi hinlik yapacak futbolda olur top alır oyuncu ayağını açar rakip düşsün diye emre belezoglu çok yapar bunu tipik hin futbolcu hareketi hakemler görmezler genelde ama burda kamera var turabi unuttu kameraları)))Bakıyor Hakan yapışmış bayrağa kuvvet uygulayıp çekecek tabi.Hakanın yapma amacı farklı @beyazsoy
Duygu asla unutulmaz ama objektif bakıyorum artık.@Yiğitt sende beni şaşırtıyorsun duyguyu unutmuş gibi konuşuyorsun
Yaz saati.Benim anlamadığım nokta, ne olduda 1 hafta arayla iki grupta bu kadar balık bulmaya başladı birden?
Favorim Hasan ve grubu yanlız.@Yiğitt objektif bakmıyorsun gönüllüleri tutacam diye turabiyi övüyorsun yapma bunu
sana turabi yanlış yaptirdi demek olay olur da))) sonuçta diskalifiye oldu ben yanlışım acunlarda da mı yanlış yani. hinlik sökmez bu oyundaNe alakası var ilk Türabı aldı bayrağı Hakanın bırakması lazım ne bırakmıyor )))) @beyazsoy
Hasanın yaptığı da tam tilkilik Hakana adalet yerini bulur demiş )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?