Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la git hakan vicdanı varmış gibi kinusuyon)) resmen seyircilere oynuyor. anıla yuklenmeyelim seyirci ondan ona oy atıyor derken vicdanın neredeydi)))

Doğukan bu Hürrem ile pargaliya uyma yoksa senden gidersin
Çok kulisçi bu adam ya yaptığı hareketler hoşuma gitmiyor

anıl kötü olsa doktor kal demezdi boşa umutlanıyorsunuz.

Hakan hırbo'yu diskalifiye ettirse ne güzel olur

Yarışmanın adı Survivor. Yani Hayatta kalma mücadelesi veriliyor.

burda performans sadece adadaki grupları doğuruyor. Eğer gücün yetiyorsa adada kal.

bir nevi Merve Oflaz'ı taktir ediyorum artık. Oyunlarda sıfır ama kız onu buna, bunu ona düşürüp kaç haftadır hayatta kalıtor işte Survivor da bu.

Taner Hilmi ve Turabiye yaklaşıp hayatta kalıyor bu da Survivor.

Yarışlar sadece yemek, dokunulmazlık ve iletişimi belirler. Yoksa Survivor demek herşey demek. O adada ne yaparsan yap, kulis yap, içten pazarlıklı ol ama hayatta kal. Bunu yaparken de halkın gözünden düşme ki seni postalanasınlar.

Hakanın yaptığı çok yanlış. Halk sahipleniyor falan diyor bu konuşmandan sonra seni düşürüp Anılı daha da sahiplenecekler.

Anıl yattığı yerden 1. Oluyorsa bu onun ne kadar düzgün karakterli biri olduğunu gösterir. Finale de kalır, 1. De olur. Sonuçta hayatta kalıyor.

Yarışmanın adı Survivor. Yani Hayatta kalma mücadelesi veriliyor.

burda performans sadece adadaki grupları doğuruyor. Eğer gücün yetiyorsa adada kal.

bir nevi Merve Oflaz'ı taktir ediyorum artık. Oyunlarda sıfır ama kız onu buna, bunu ona düşürüp kaç haftadır hayatta kalıtor işte Survivor da bu.

Taner Hilmi ve Turabiye yaklaşıp hayatta kalıyor bu da Survivor.

Yarışlar sadece yemek, dokunulmazlık ve iletişimi belirler. Yoksa Survivor demek herşey demek. O adada ne yaparsan yap, kulis yap, içten pazarlıklı ol ama hayatta kal. Bunu yaparken de halkın gözünden düşme ki seni postalanasınlar.

Hakanın yaptığı çok yanlış. Halk sahipleniyor falan diyor bu konuşmandan sonra seni düşürüp Anılı daha da sahiplenecekler.

Anıl yattığı yerden 1. Oluyorsa bu onun ne kadar düzgün karakterli biri olduğunu gösterir. Finale de kalır, 1. De olur. Sonuçta hayatta kalıyor.

ünlüler kaybetsin ve oflaz gitsin istiyorum ama ünlüler kazanacak galiba

taner ne boş konuşuyor be

ünlüler kaybetsin ve oflaz gitsin istiyorum ama ünlüler kazanacak galiba

taner ne boş konuşuyor be
Aynen aga ya birde 1 oyun aldum diyor bende oyun kazanınca sanki bütün oyunları kazanmış gibi konuşmları yokmu devamlı kulis çene halinde Hakan'la

Sahra kışkırtıcılıkta çığır açtı.

Hem sevmiyorsun, hem kavgalısın. Hadi balığı yiyorsun adam adamlık etmiş fazla vermiş neden bizimkiler siyah nedir ya.

Begüm kavgalı diye yemedi taktir ettim ama bu davranışı Nadya felan herkesi karıştırdı.

Adam balığın formulünü buldu, adam akıllı birlik olunda karnınız tok olsun hep.

Doğukan kendinini eleticek, bu kadar fevri davranmamalı.Bi işe yaramıyor zaten.
Yok bahçe etkim oraya felan 2 ayda mı açacak orası gidiceksiniz zaten.

Arkadaşlar bundan sonra forumda da Taner diyince 2 kez düşünün, aslan bi tane oyun aldı bugün.
Herkes akıllı olsun.

Eğer Anıl'ın ismi yazılırsa ve Serenay 1. Olursa tam bir felaket olur çünkü kimi söylerse elenme ihtimali 90%. Ama bence Serenay artık bu tavırlarla 1. Olamaz.

Kim haklı kim suçlu bilemiyoruz yarın olsun anlarız. Şimdi bir şey diyemem. (@beyazsoy gibi politik cevap verdim ya la
)
Allahım forumda bir ara felsefit ilan ettiler dedim ben şakasına o lafları ediyorum dedim. sonra komplo teorisi uretiyorsun dediler ki ben aksine bu forumda komplo teorilerini çökertmek için uğraşıyorumdur. şimdi apolitik olmakla suçlanıyorum. ben elimde bilgi olmadı zaman kolay kolay yorum yapmam. tabi herşeye yorum yapınca arada boşluk olunca politik oluyorsun))) mesela bu survivirda gider yapmadığım kimse kalnddim hala politigim)))

@ABAY_06 evet aga kendini bir şey sanıyor ama bir şey de yaptığı yok ve boş boş konuşuyor deli ediyor beni

Arkadaşlar 1 kişi @hayret bi şey'in dediği gibi Hasanın ünlülere geçeceğinde ısrarcı. Nasıl olacak bilmiyorum ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...