Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sembol oyunu başladı kızlar yarışıyor

Survivor artık zevk vermiyor bana nedense ya önceden Survivor izlerken forumda olmazdım, şimdi sıkılır oldum.
aynen aga normalde çok zevkli olması lazım bende sıkılıyorum baya
hatırlıyorumda eskiden kaçırmamak için haftasonu akşam dışarı çıkmıyodum pek hele nihat doğanlı survivorda hastasıydım zaten
acun nihatı almamakla çok büyük bi hata yaptı zaten millet 1 haftaya unuturdu olanları
hasan elendiği an survivorla ilişkim biter zaten onun için izliyorum

hahaha oflaz yine en kötü kız olduğunu gösterdi

hahaha oflaz yine en kötü kız olduğunu gösterdi

Aynen aga Nihat'lı 3T'li Survivor gelmiş geçmiş en efsane Survivor'dır ah All-Star'da olacaktı ikisi ne manyak olurdu var ya.
Kendileri ettiler kendileri buldular.

Derin Futbol açayım keyfim yerine gelsin dedim Rasim yokmuş bugün onun trollükleri olmadan eksik kalacak gibi program.

sahra almeda ve özlemde bu turda elendi

millet diyodur tanerle bu nasıl şampiyon oldu ama eskiden böyle değillerdi özellikle taner yapışkan gibiydi hiçbi oyunu bırakmazdı şimdi ölmüş
Hacı Taner yine biraz haddini biliyor. Merve sanki M.Aydın gibi yarışıyormuş gibi havalara giriyor, trip atıyor felan çok gülüyorum ya.

o değilde yıllar içinde bu survivor baya değişime uğradı eskiden sadece cumartesi ve pazar olurdu
cumartesi ödül oyunu pazar dokunulmazlık olurdu o kadar
sonrada pazartesi çıktı sembol oyunu ama kimse takmıyodu pazartesi
şimdi bin tane oyun çıakrdı ah acun ah reyting için neler yaptın

Özlem nasıldı ? Oda yarı finale gelmiş
özlemde iyiydi aga aslanlardan aklımda kalan tek kadın yarışmacı zaten

ama ayşılı hiç unutmam aslanlar kanaryalardan müthiş bi yarışmacıydı ya o kız keşke burda olsa ayşıl süper yarışıyordu

Kardeşim su sembol oyunundaki etapları değiştirin bari kaç haftadır aynı şeyleri izleye izleye sıkıldık iyice aptal yerine koyuyorlar izleyiciyi.

Mervenin hep finalde elenmesi.

Taner ilk kez konuştu bu arada röpörtaj olarak.

Bu hafta dizlerim titredi bana birşey oldu diyor. Yüzsüz herif ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...