Bu bölüm sıkıcı belki ondandir :/Survivor artık zevk vermiyor bana nedense ya önceden Survivor izlerken forumda olmazdım, şimdi sıkılır oldum.
Son birkaç bölümdür sıkılıyorum umarım geçici bir şeydir.Bu bölüm sıkıcı belki ondandir :/
aynen aga normalde çok zevkli olması lazım bende sıkılıyorum bayaSurvivor artık zevk vermiyor bana nedense ya önceden Survivor izlerken forumda olmazdım, şimdi sıkılır oldum.
millet diyodur tanerle bu nasıl şampiyon oldu ama eskiden böyle değillerdi özellikle taner yapışkan gibiydi hiçbi oyunu bırakmazdı şimdi ölmüşOflaz yine şampiyon helal sana
Özlem nasıldı ? Oda yarı finale gelmişmillet diyodur tanerle bu nasıl şampiyon oldu ama eskiden böyle değillerdi özellikle taner yapışkan gibiydi hiçbi oyunu bırakmazdı şimdi ölmüş
Aynen aga Nihat'lı 3T'li Survivor gelmiş geçmiş en efsane Survivor'dır ah All-Star'da olacaktı ikisi ne manyak olurdu var ya.aynen aga normalde çok zevkli olması lazım bende sıkılıyorum baya
hatırlıyorumda eskiden kaçırmamak için haftasonu akşam dışarı çıkmıyodum pek hele nihat doğanlı survivorda hastasıydım zaten
acun nihatı almamakla çok büyük bi hata yaptı zaten millet 1 haftaya unuturdu olanları
hasan elendiği an survivorla ilişkim biter zaten onun için izliyorum
Hacı Taner yine biraz haddini biliyor. Merve sanki M.Aydın gibi yarışıyormuş gibi havalara giriyor, trip atıyor felan çok gülüyorum ya.millet diyodur tanerle bu nasıl şampiyon oldu ama eskiden böyle değillerdi özellikle taner yapışkan gibiydi hiçbi oyunu bırakmazdı şimdi ölmüş
özlemde iyiydi aga aslanlardan aklımda kalan tek kadın yarışmacı zatenÖzlem nasıldı ? Oda yarı finale gelmiş
aga o hala kendini şampiyon sanıyor normale dönecektir illa kiHacı Taner yine biraz haddini biliyor. Merve sanki M.Aydın gibi yarışıyormuş gibi havalara giriyor, trip atıyor felan çok gülüyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?