Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilerek seçmediler ünlüler.

nasıl yani rakip mi seçiyor o nasıl iş ya adamı sahada görmek istiyoruz demek ki camokadan korkuyolar baya korkunun ecele faydası yoktur ama

taner nadyayı yıkıyordu sevinç gösterileri de nadyayla yapıyor aman dikkat et nadya taner niyeti bozmuş olabilir

hiçbir oyunu kazanamayan taner biri kazanınca en fazla tepki veren adam oluyor lan olum nsan utanır be

hakan kaptanlık modundan çık boş boş konuşuyor ya.
aga yakışıyor kaptanlık ona gayet iyi kızlar saçma sapan oyun kaybediyor hakan reis napsın

Allah'ım Merve Oflaz ne kadar kindar,sinsi ödül filan umurunda değil uçuyor sevincinden Merve Aydın kaybetti diye.

Yok Hakan'a gerçekten sinir oldum.Begüm'e en zayıf diyor.Kimsin be sen?He bu arada en yakın arkadaşlarından Serenay da ona kaybetti.Yani ona da laf soktun

merve oflaz ilk kez doğru bişey dedi
biz sevincimizi de üzüntümüzü de edebimizle yaşarız

harbiden öyle bu merve aydın denen itici kadın yenince saçma sapan çığlıklar kaybedince tuhaf tuhaf hareketler ulan neyin kafasını yaşıyon kaybetmeseydin kaybediyosan da adam gibi üzül böyle hareketler yapan insanlardan nefret ederim bu kızın bir an önce elenmesini istiyorum iticilikte son nokta yani

bu hareketler karşısında biz utanıyoruz tv den kendisi utanmıyor mu acaba

Merve Oflaz sen ne sinsi insanmışsın be! İyiki 1 oyun aldı, madem güçlüydün sonda sen çıksaydın, Aydın 2 oyun alamadı diyor hala. Yanında oturan Serenay da 1 oyun kazanıp 2 oyun kaybetti insan utanır.

oflaz sus lan bir şey yapmıyor bir de konuşuyor aydın da 1 sayı aldı sen ne konuşuyorsun 2 oyun kaybetti diyor kazandı da sonuçta sus artık

Dunyanin en gicik insani Merve Oflaz.

Merve Oflaz sen ne sinsi insanmışsın be! İyiki 1 oyun aldı, madem güçlüydün sonda sen çıksaydın, Aydın 2 oyun alamadı diyor hala. Yanında oturan Serenay da 1 oyun kazanıp 2 oyun kaybetti insan utanır.

bu oflaz elenmezse ben bırakıcam survivor izlemeyi ne kadar gıcık bir insan ya

şu tanerde sussun artık ya çok boş konuşuyor

bozokta kendini bişey sanıyo hakan yenerdi bunu keşke sıra onlara gelseydi

turabi hilmicem taner 3 lüsü iticilikte son nokta

camoka hasan keşke karşı tarafta olsaydı ya bunları tek tek gömüp sustururdu oyunlarda neyse adalar birleşince yapar İnşallah

Nadya 2 yemeği kazndınız ard ard. Neden savaşdın o zaman? Oynamazdın ya. Sen de Turabiye benziyorsun.

turabi ve nadya düet yaptı

oflazı gördükten sonra turabiyi sevmeye başladım turabiden daha karaktersiz insanlarda varmış oflaz bana bunu öğretti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...